Godišnji horoskop – Šta kažu zvijezde za 2015 godinu

horoscope guru

2014. godina bila je godina veza – njihovog stvaranja i rastvaranja, kidanja i ponovnog povezivanja, preispitivanja.Trend se nastavlja još skoro cijelu 2015. godinu, ali će kidanja i otpuštanja biti nešto blaža, barem onima koji su loše veze već načeli u 2014. Ipak, krajem ove godine suočit ćemo se s potrebama drugih i kako im pomoći, naročito ako imamo uvjeta za to. Dakle, pomaganje prijatelju i neprijatelju, susjedu i prolazniku, znancu i nekom tko čak ni znancem neće postati, ali tko će se u nekom trenutku svog života zaustaviti pored vas pružajući ruku. Može se raditi o životinji, o prirodi, ali naglasak je na pojedincu, na biću u nevolji.

ovan[highlight]Ovan[/highlight]

Mijenjaj!, viče Nebo, nadam se da ga čujete, vatreni moji. Otpuštajte iz života sve u čemu više ne riđi te smisao niti ljubav. Ovnovi su najviše na udaru zahtjeva za preispitivanjem veza, nitko neće razbiti ono što vrijedi nastaviti, ali ako ste nezadovoljni, nesretni, bolesni, zaustavljeni – kidajte sami! Puno je zdravije kreirati svoje okolnosti nego da okolnosti kreiraju – vas!

 

bik[highlight]Bik[/highlight]

Vi ste trenutno među sretnicima, polagani moji. Rashlađene veze i zahlađeni odnosi već su iza vas, osim ako ste rođeni na samom kraju znaka Bika, pa stvar još nije gotova. Gradite dom, uređujte, proširujte, sve je dobro ako u tome uživate. Trećoj dekadi rođenih jesen bi mogla donijeti miris nove ljubavi, ako je stara završila lani. Ako nije, zaljubite se u nju ili njega opet!

 

blizanci[highlight]Blizanci[/highlight]

Područje partnerskih odnosa bit će prostor koncentracije rođenih u prvoj dekadi znaka. Vratit če se u vaš život duša koja je možda mislila kako je iz njega izašla, ali je vrata ostavila otvorena. A ni vi se niste potrudili zatvoriti ih! Radit će se o nekom tko vam ne odgovara po godinama, ali duše imaju svoje mjere. Druga i treća dekada bavit će se domom i jednim roditeljem, a s prijateljima će se odnosi mijenjati bez najave, često u smjeru kidanja. Drugu dekadu upozoravam na imperativ unutarnjih promjena, pravi je trenutak za suočavanje sa strahovima!

 

rak[highlight]Rak[/highlight]

Druga dekada je i dalje izložena plutonovskim pritiscima: partnerstvo je prostor po kojem sudbina pleše zaboravljeni ples. Pnni će dekadu Saturn podsjetiti na nebrigu o zdravlju, ne bojte se, ćudljivi moji, ma koliko bili od vode, vlaga u kostima čudno kvrči:) Na Zemlji je gazda upravo od kostiju, saturnovske teme skreću pažnju na sebe: odgovornost, disciplina, držanje riječi. Treća dekada Raka odahnut če nekoliko mjeseci, ali onda krajem 2015. promjene u poslu neočekivane, no ne nužno na gore.

 

lav[highlight]Lav[/highlight]

Veliki moji, proširili ste se još posljednjih mjeseci, netko od vas trudnoćom, netko zahvaljujući dobrom apetitu:) Prvoj bi se dekadi mogla dogoditi ljubav ili dijete s kojim postoji puno karmičkih lekcija, karma nije uvijek loša, ne bojte se! Druga je dekada otvorila srce i polako će skupljati hrabrost pogledati u njega. Tko li se je u to veliko lavovsko srce uspio useliti? Nema iznenađenja, ima samo malo straha od prepuštanja, ali nije li upravo to zadaća – u smjeru straha ići?

 

djevica[highlight]Djevica[/highlight]

Vi ste praktičari Zodijaka, ali već nekoliko godina zbunjuju vas odnosi s drugim ljudima. Ne znate kome vjerovati, radi li se o ljubavi ili o potrebi za spašavanjem druge osobe. Ne znate lažu ii vam oni do kojih vam je stalo ili vas nekim slučajnim nezgodama razočaravaju, ali odgovor znate samo vi. Prva dekada vašeg znaka već je prošla veći dio nevolja, duhovnost je izlaz, podignite glavu k nebu i zatražite pomoć. Druga i treća dekada tek će se suočiti s važnim izborima, s time da rođeni u drugoj dekadi shvaćaju kako ljubav ponekad niče i iz kaosa.

 

vaga[highlight]Vaga[/highlight]

TVeća dekada je, nadam se, naučila prepoznati što joj je važno i koje karmičke lekcije vrište: – Savladaj me! Druga dekada čisti onaj prostor života na kojem Vage uglavnom susrećemo – partnerstvo. Uranska energija bez objašnjenja otkida iz svakodnevice ono što je potrošeno, odnosno jezikom karme – odrađeno. Prva će dekada o tome razmišljati već na proljeće. Kad eklipsa u travnju otvori karte, vrijeme je odluke. Ako vi ne odlučite, odlučit će nebo već početkom jeseni.

 

skorpija[highlight]Škorpion[/highlight]

Nakon dvije i pol godine – odahnut ćete. Pritisak i strahovi koji su vas pratili polako nestaju i konačno se možete posvetiti onom ljubavnom maštanju koje vam je postalo utočištem. Posebno ako ste rođeni u prvoj dekadi. Polovicom 2015. stvari će krenuti još bolje i na drugim područjima, jedino što ipak ne smijete – zaduživati se. Svaki kredit koji biste uzeli 2015. bio bi vraćen puno teže i sporije, možda čak i s odgodama i kamatama. Zato – u se i u svoje kljuse!
strijelac[highlight]Strijelac[/highlight]

Uozbiljenje počinje, slobodni moji. Ako ste puno radili proteklih godina, nema straha. Ali, ako ste bježali od odgovornosti, bili nedisciplinirani, lagali i izbjegavali održati riječ, druga polovica 2015. dovest će vas u red. Posebno rođene na samom početku znaka, točnije krajem studenog mjeseca bilo koje godine. Ako ste rođeni u drugoj i trećoj dekadi, prvi dio 2015. mogao bi donijeti omiljene aktivnosti: putovanja i avanture. No, ipak, počnite razmišljati i o drugima, posebno ako ste im nešto obećali!

 

jarac[highlight]Jarac[/highlight]

Prva dekada ima posla s roditeljima, ali i lekcijama nenaučenim u prošlim životima. Druga dekada je na udaru promjena i ne najednom već na brojnim područjima života istovremeno: dom, selidba, odnos s roditeljem, završetak važne životne faze, početak nečeg novog i pomalo zastrašujućeg. Izdržljivi moji, jedino što mogu reći, a da ne bude laganje: i ovo će proći! Ne bojte se promjena, one su stalnost našeg boravka na Zemlji. TVeća dekada bi se mogla i zaljubiti i to u nekog Ikoje već jednom bio partner ili partnerica!

 

vodolija[highlight]Vodenjak[/highlight]

Ako bih nekoga proglašavala srećkovićem u 2015. to ste vi, ekscentrični moji! Ali, vi se ionako znate pobrinuti za sebe, a sad vas i Saturn prestaje podsjećati ne dogovo-re i obećanja kojih se, kao i obično, ne pridržavate. Mirna godina, financijski uspješna posebno rođenima u prvoj dekadi, ali druga polovica godine bit će dobra i za rođene u drugoj i trećoj dekadi. Jedino što ne smijete propustiti 2015. to je odnos s bratom ili sestrom ostaviti neriješenim.

 

ribe[highlight]Ribe[/highlight]

Magla, magla, svuda oko nas…pjevaju rođeni u prvoj dekadi. I mada većina ljudi ovog znaka poznaje maglu iznutra, nije ugodno biti zbunjen i bez granica. Druga polovica godine bit će još zanimljivija, posebno prvoj i drugoj dekadi, jer če usmjeriti pažnju na mogućeg partnera ili partnericu, nekog duhovnog ili situiranog ili – oboje istovremeno. Samo treća dekada treba pričekati kraj godine da bi se pojavio onaj ili ona čije stopalo odgovara pronađenoj cipelici. Da, Ribice moje, Pepeljuga je pronašla svoga princa zahvaljujući vašem fetišu – stopalu, pa zašto to onda ne bi prošlo i kod vas?

Izvor: Zlatni zdenac

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)