Fortuna u znakovima

horoscope guru

fortuna u znakovima

Točka Fortune predstavlja karmičku nagradu,svjetovni uspjeh, napredak.

Fortuna u Ovnu donosi vam potrebu da se natječete. Kada su međuljudski odnosi u pitanju, vi ulijevate osjećaj sigurnosti drugima, pa to i vas ispunjava. Volite privrženost i strastvenost.

 Fortuna u Biku čini vas hedonistima,. Uživate u umjetnosti, razmjeni nježnosti, seksualnosti i prirodi. Kad su u pitanju međuljudski odnosi uživate u tome da vam drugi ugađaju. Imate stabilna i iskrena osjećanja.

 Fortuna u Blizancima vas čini fascinantnima i karizmatičnima i samo takve osobe mogu i vas fascinirati. Uživate u dobrim filmovima i literaturi. Volite biti u centru pažnje, ali volite i da vas se poštuje i cijeni. Niste iskrena osoba.

 Fortuna u Raku vas čini velikim i pravim domaćinom. Imate velike osjećaje za obitelj i bližnje, to vas usrećuje. Volite romantiku i da vam drugi ugađaju. Pošto vama nedostaje emocionalne zrelosti i stabilnosti to očekujete od partnera.

Fortuna u Lavu čini vas vedrom osobom poznatom po vašem smijehu. Fascinantni ste, posjedujete sznažan optimizam. Usrećuju vas male i jednostavne stvari. Cijenite iskrenost.

 Fortuna u Djevici o vama govori kao o osobi koja zna uživati u malim stvarima. Težite perfekciji, posjedujete jaku logiku. Usrfećuje vas, ako vi usrećujete druge. Očekujete razumijevanje u odnosima i dajete se i vi tada maksimalno.

 Fortuna u Vagi vas čini osobom koja uživa u lijepoti svega. Volite osobe koje su djetinjaste, fasciniraju vas ljepota suprotnog spola. Zaljubljive ste prirode i kad se zaljubite ne vidite mane te osobe. Vrlo ste strpljiva osoba.

Fortuna u Škorpionu čini vas osobom koja uživa u misterijima i dubokim strastima. Volite seks, partner uvijek mora biti spreman za vaše strasti inače brzo tražite novoga. Volite komunikaciju, ali vas uzbuđuje i tuđi govor tijela.

 Fortuna u Strijelcu daje vas kao osobu koja voli putovanja i avanture. Spontani ste, dovoljna je mala gesta pažnje prema vama da vas čini sretnim. Volite sve egzotično. Imate smisla za humor, veselite sebe i one oko vas.

Fortuna u Jarcu vas čini stabilnim osobama koje je teško fascinirati jer se oslanjate na snagu vlastitog karaktera. Ne volite iznenađenja, ali volite novac. Cilj vam je biti uspješan u životu i to postižete .

Fortuna u Vodenjaku vi ste osoba sa drugačijim i ekscentričnim stavovima u životu. Krasi vas kreativnost, imate jaku filozofsku i jaku intelektualnu moć. Volite maštati i tražite partnera koji voli sanjariti. Iskreni ste i okolina vas voli.

Fortuna u Ribama vas čini osobom koja uživa u harmoniji, nježnosti i emocijama. Posjedujete odličnu inteligneciju i šarm. Imate dosta talenata, zanima vas umjetnost. Posjedujete specifičan misterij koji privlači ljude.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)