Fortuna u kućama

horoscope guru

fortuna u kućama

Točka Fortune predstavlja napredak, svjetovni uspjeh, urođene sposobnosti i talente.

Fortuna u prvoj kući pokazuje da vam je novac jako bitan. Činite sve kako bi ga imali, ne birate sredstva.  U životu zapravo imate veliku sreću u novcu.

Fortuna u drugoj kući čini vas osobom koja ne voli partnerstva i timski rad. Svoju sreću naći ćete uz samostalan posao u kome nemate prepreka. Teško se prilagođavate timskom radu.  Svoju individualnost postižete uz vlastite poslove i odluke.

Fortuna u trećoj kući ukazuje da ste vrlo hrabra osoba. Suočavate se sa problemima koji su pred vama, ne dopuštate da vas bilo tko stjera u kut. Imate talenat za filozofiju, često se bavite psihologijom.

Fortuna u četvrtoj kući pokazuje da ste osoba kojoj je važna obitelj i dom. U tome leži vaša sreća i uspjeh. Sreća vam dolazi kroz izgradnju emitivnih temelja.

Fortuna u petoj kući pokazuje da vaš uspjeh ovisi o vašoj kreativnosti. Ne dopuštate da vas netko koči u onome u čemu se želite istaknuti. Vaša sreća leži u vašoj osobnoj kreativnosti. Morate biti vrlo pažljivi pri izboru prijatelja.

Fortuna u šestoj kući pokazuje da ste osoba koja svoju sreću nalazi kroz rad. Imate dobru samodisciplinu i odličnu intuiciju. Znate dobro iskoristiti svoje prirodne talente i uživati u plodovima svoje zarade.

Fortuna u sedmoj kući pokazuje da su vam važni međuljudski odnosi i oni vam daju smjer vaše budućnosti. Poštujete okolinu kao i ona vas. Stoga vaša sreća  često je ovisna o drugima, koji vam je znadu kroz posao ili partnerske odnose pružiti.

Fortuna u osmoj kući čini vas osobom kojoj sreća dolazi kroz osobno upravljanje tuđim financijama. Vaši talenti su u novcu, često ste bankar ili računovođa, brinete o tuđem novcu, volite svoj posao, ali imate sreće i u odabiru bračnog partnera.

Fortuna u devetoj kući pokazuje da vaša sreća leži u proučavanju tema sociologije, psihologije i sličnih zanimanja. Posjedujete izraziti talenat za slušanje i razumijevanje drugih.

Fortuna u desetoj kući pokazuje da ste osoba koja svoju sreću traži putem društva i okoline. Važno vam je njihovo prihvaćanje. Talentirani ste za pregovore, često se bavite politikom ili sličnim poslovima  u kojima se možete dokazati.

Fortuna u jedanaestoj kući čini vas vrlo druželjubivom osobom i tu leži vaša sreća i uspjeh. Važni su vam kontakti sa ljudima, sklapate prijateljstva vrlo lako, to vas čini sretnim. Okolina podržava vaše koncepte i vašu maštu.

Fortuna u dvanaestoj kući pokazuje da ste osoba koja teško se nosi sa stvarnošću. Vaša sreća nalazi se u prihvaćanju prvenstveno sebe samoga. Radost postižete kroz meditacije i samoću.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)