FATALNI ANTONIO BANDERAS

horoscope guru

Ascendent je u osjećajnom, muzikalno i maštovitom znaku Riba, koji se često vezuje za pasivnost i povučenost, što ipak nije specifično za Antonia Banderasa, jer je Jupiter, kao vladar, visoko u 10. kući, dok u horoskopu dominira element Vatra u kojem se nalazi Mjesec i Sunce, tako da se osjećajnim Ribama dodaje inicijativa, hrabar i energičan pristup životu, kao i nagon za isticanjem. Ribe u usponu i Jupiter u Strijelcu ukazuju na duhovni i religijski pristup, a Antonio Banderas, kaže: “Religija je nešto vrlo osobno. Moj doživljaj religije je više duhovni. Vjerujem da postoje stvari koje još nismo dosegli, još ne znamo sve. Bog i svijet duhovnosti su u svakom čovjeku. Znam da nešto postoji, ne znam zašto, ali to osjećam. “
Neptun, planeta idealizma i duhovnosti je u egzaktnom trigonu sa Ascendentom i naglašava magnetičnu, karizmatičnu i erotičnu ličnost. Jupiter je u svom sjediš iu povoljnim aspektima (što govori o dobrom kvalitetu ove planete) ispoljavajući pravičnost, milosrdnost, potrebu da se drugi zaštite i dobročinstvo, a uz sve to ima jak utjecaj na horoskop, jer je u 10. kući. Program Ujedinenih naroda za razvoj proglasio je Antonia Banderasa za ambasadora dobre volje zbog njegovih zasluga u borbi protiv siromaštva i gladi.
Istakao se glumeći u hollywoodskim filomovima poput: Atentatori, Intervju s vampirom, Desperado, Filadelfija, Kraljevi Mamba, Veži me i Maska Zoroa. Želio je da se bavi profesionalno nogometom, ali je to sve palo u vodu, kada je sa 14. godina polomio nogu o čemu govori Mars u Blizancima, koji ozleđuje kvadratom Ascendent (fizičko tijelo).
Vladar Ascendenta, (tradicionalni vladar Riba – Jupiter) u 10. kući ukazuje na usmjerenje prema statusu i uspjehu, što Jupiter čini na ekspanzivan način, pružajući povoljne i dobre prilike u karijeri i profesiji. Jupiter u Strijelcu u 10. kući teži rastu i poboljšanju, sljedeći optimističnu vjeru u život i tako utječe na reputaciju, zvanje, ambiciju i položaj u društvu. Ova planeta je i vladar 10. kuće, a povoljan aspekt (trigon) od Sunca obasjava njegovu ličnost upućujući na protekciju moćnih i uspješnih ljudi, koji imaju utjecaj na poslovno i radno okruženje Antonia Banderasa, jer je Sunce u 6. kući. Kako Sunce šalje trigon prema 10. kući, onda se pomoć osoba od autoriteta odnosi i na njegov status, profesiju i položaj u društvu. Aspekt Sunca i Jupitera ukazuje na potrebu za priznanjem i širenjem, čineći nešto “veliko” ili nešto što će privući pažnju drugih i na taj način utjecati na pitanja 6. i 10. kuće. Sunce i Lav u 6. kući povezuju radno okruženje sa scenom i pozornicom, i govore o potrebi Antonia Banderasa da kroz poslovnu kreativnost stekne priznanja. Aspekti Urana prema Suncu i Jupiteru naglašavaju potrebu za originalnošću, promjenama, uzbuđenjima i eksperimentiranjem.

Želju za zadovoljstvom najlakše izražava u društvenom životu i javnosti, što je povezano s praktičnom stranom i poslom, jer je Venera u Djevici, gdje Antonio Banderas može najprirodnije izraziti svoju osjećajnu i umjetničku energiju. Svakodnevno obavljanje posla je u 7. kući javnosti i društvenih aktivnosti, jer je Djevica na vrhu, a ovaj položaj otkriva da je Antoniu Banderasu potreban logičan i praktičan pristup da bi mogao da se osjeća ugodno i skladno, povezujući na taj način umjetničke sklonosti, posao i javnost.
Bez obzira, na emotivan i osjećajan utjecaj znaka Ribe na ličnost Antonia Banderasa, njegovo doživljavanje šireg okruženja, javnosti, ali i partnetsrtva uvijek sadrži neke elemente praktičnosti, analize i poslovnosti. Merkur, planeta poslovnosti i vladar 7. kuće je u 6. kući poslovnog okruženja, u znaku Lava, što ukazuje na sjaj, reflektore, scenu i pozornicu, au povoljnom aspektu sa Mjesecom ističe popularnost Antonia Banderasa. Mjesec u Ovnu ispoljava želju za dokazivanjem i isticanjem, sklonost Antonia Banderasa ka aktivnostima koje su konstatntno usmjerene prema novim iskustvima, a trigon Mjeseca i Sunca u vatrenim znacima govori o velikoj motivaciji za realizaciju uspjeha.

Banderas je bio oženjen sa Anom Lezom, sa kojom se kasnije razveo. Merkur kao vladar 7. kuće i dispozitor Venere je u padajućem 6. kući iu nepovoljnom aspektu sa Neptunom, planetom iluzija, obmane i razočarenja, koji je i suvladar njegovog Ascendenta. Danas je u braku s Melanie Griffith s kojom se vjenčao 1996. godine. Ribe na Ascendentu, trigon Mjeseca i Sunca, kao i većina planeta ispod horizonta, ukazuju na potrebu za obiteljskim, intimnim i privatnim životom, dok dominacija vatrenog elementa, kao i aspekti Urana prema Mjesecu i Jupiteru ukazuju na potrebu za slobodom, neovisnošću, promjenama i uzbuđenjima, tako da Antonia Banderasa možemo opisati jednom rečenicom, a to je “nemirni duh obiteljskog čovjeka”.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)