Dvanaesta kuća

horoscope guru

Karakteristike dvanaeste kuće:

Moderni naslov: Kuća podsvijesti
Latinski moto: Carcer – zatvor
Kvaliteta: promjenljiv
Vodeći znak: Riba
Planirajuća planeta: Neptun
ključne riječi: Mistika, bolnice, zatvori, ustanove, neuhvatljivi, tajni

Dvanaesta kuća poznata je kao Kuća podsvijesti. Nesvjesnost i njezino korištenje za postizanje uspjeha moćno je otkriće za svakoga. To vam također omogućuje da prevladaju neuspjehe koje su neizbježne za sve u životu. Uspjeh i neuspjeh nešto su što moramo gledati svakodnevno. Možete otkriti jeste li se suočili sa problemima u svom životu ili vam se provlače u vašu nesvijest. Imate priliku otkriti što ste radili u prošlosti i kako krenuti naprijed u budućnost na bolji način. S nesvjesnim otkrivate skrivene snage i slabosti koje nitko drugi ne može vidjeti, osim vas.

Podsvijest je sjajan sluga koji neumorno radi na vašem poboljšanju. Slaba strana je ponekad što otkriva strah ili bol koji nas mogu nadvladati. Razumijevanje kako se riješiti tuge i patnje koja je dio života ključni je čimbenik u radu s Dvanaestom kućom. Svi moramo platiti piper i nositi se s Karmom. Tamo gdje stignemo, rezultat je svih akcija koje smo poduzeli u životu. Što smo u životu učinili za dobro i za zlo? U Dvanaestoj kući ovim se obraćamo svjesno i nesvjesno. Otkrivamo nove uvide koji omogućuju preobrazbu prema boljitku nas samih. Ovo je kamen temeljac Dvanaeste kuće. Kretanje naprijed i gore u životu.

Toliko je toga što možete otkriti iz svog nesvjesnog. Pomoću ovog moćnog saveznika možemo postati ljubazniji. Učeći na pogreškama koje smo napravili, u budućnosti smo u mogućnosti učiniti bolje. Dvanaesta kuća pokazuje nam kako pronaći mir i rast na duhovan način.

Napokon posljednja kuća zodijaka omogućava nam da prepoznamo kako smo svi vezani za život. Iz tog razloga imamo sve ove smrtne zamke poput zatvora i institucija koje nam ograničavaju slobodu. Bijeda u Dvanaestoj kući dolazi putem prijetnji opasnosti i tajnih planova naših neprijatelja. Budite oprezni!

Postoje ljudi koji Dvanaestu kuću proglašavaju gubitkom vremena za sljedbenike zodijaka, ali to zaista nije istina. Ova je kuća gospodar pozitivnih promjena. Razumijevanje da imamo priliku učiniti bolje što nam omogućava da nastavimo u budućnost na produktivniji način. Posjeta našem nesvjesnom i otkrivanje njegovih lekcija pokazuje nam što nas očekuje u budućnosti ako naučimo iz prošlosti

Dvanaestom kućom upravljaju Planeti Jupiter i Neptun, a njima vladaju Ribe .

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)