Druga kuća

horoscope guru

Karakteristike druge kuće:

Moderni naslov: Kuća posjeda
Latinski moto : Lucrum – bogatstvo
Kvaliteta: fiksni
Vodeći znak: Bik
Planirajuća planeta: Venera
ključne riječi: Novac . Pripadnosti, imovina, akvizicije.

Druga kuća poznata je i kao Kuća posjeda. Iako se ovo prirodno odnosi na imovinu, važno je također imati na umu da domena ove kuće nije ograničena na opipljive predmete. Na naše osjećaje, misli, ideje, želje i težnje također utječe Drugi dom. Kad god smo vlasnik nečega, važno je naglasiti da i mi to polažemo, a to uključuje i naš osjećaj za sebe.

Kako koristimo svoje posjede i stvari, također spada u područje Drugog doma. U tom smislu, posjedovanje samo po sebi nije osobito važno. Važno je kako poboljšava vaš život i one oko vas. Ta veza između subjekta i njegovog posjeda rađa pojam vrijednosti, što je još jedan bitni koncept Drugog doma. Predmeti i osobe koje cijenite kao i vaši razlozi da ih cijenite igraju vrlo značajan dio Drugog doma.

Specifični posjed koji spada u domenu Drugog doma uključuje prihode, ulaganja i luksuznu robu (npr. Vozila, odjeću, nakit i druge slične stvari). Dug ili mogućnost duga također su bitni čimbenici u jednadžbi iza Drugog doma, jer ono što dugujemo drugim ljudima u konačnici smanjuje našu vlastitu imovinu. Ukratko, preokreti duga, proračuna i financija jednako su važni kao i bogatstvo, štednja i financijska imovina kada govorimo o Drugom domu.

Osim osobnog posjeda, Drugi dom se također bavi i osobnom slobodom kroz osobnu imovinu. To je domena financijske stabilnosti koja u velikoj mjeri pomaže održati naš život stabilnim i slobodnim od poremećaja. Ako napravimo korak dalje, možemo reći i da nam materijalna dobra omogućavaju održavanje povoljnog društvenog položaja, priznanja, zajedništva, pa čak i ljubavi. Iako mnogo ljudi ne vjeruje da bogatstvo dovodi do slobode, ipak je to vrlo dobro sredstvo za postizanje. Stoga je cilj koji bismo trebali poduzeti u odnosu na vlastiti imetak razboritost i mudrost. Ako možemo mudro upotrijebiti svoj imetak, oni nam mogu pomoći da postanemo veći ljudi, a to je sigurno jedna od najvažnijih prednosti raspoloživosti i imovine.

Druga kuća usklađena je s Bikom i planetom Venerom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)