Djevica

horoscope guru

2009-07-26 12:08

23.o8.-22.o9.

Negativan,ženski

Planet:Merkur

Element:Zemlja

Kvaliteta:Promjenjiv

Ključna riječ:Ja proučavam

Karakteristike:Djevica je suzdržana,skromna i neupadljiva.Izvana djeluje smireno,

iznutra:drama.Djevici je neprestan motiv postizanje savršenstva.Organizirana je.Treba više nego što je prijatelj,supružnik,ljubavnik,dom;mora upravljati sobom.Djevica je inteligentna,posjeduje izvrsnu memoriju i analitički um,kristalno jasno razmišlja.Oštroumna ,prikuplja činjenice.Voli novac.Ne vidi drvo od šume.Ima talent pretvaranja snova u realnost.Zahtjevna je i voli kritizirati;ima oštar jezik i neemocionalan stav.

Dobre strane-skromnost,sramežljivost,pedantnost,pouzdanost,praktičnost,marljivost,analitičnost

Loše strane-užurbanost,pretjerana zabrinutost,kritiziranje,strogost,perfekcionizam,konzervativnost

Cilj-biti u pravo vrijeme na pravom mjestu

Djevica i ljubav:Djevica može izgubiti srce ali razum će uvijek zadržati.Djevica nije zavodnik i vrlo je izbirljiva.Odana je obitelji,iskrena,spremna na žrtvu,vjerna i odgovorna.Dobar je roditelj.

Djevica i prehrana:Mineral važan za Djevicu je kalij-sulfat.Hrana bogata ovim mineralom je :zelena salata,integralni kruh,zob,badem.sir,naranča,banana,limun,janjetina.

Djevica i posao:Djevici rad znači sve.Nije pogodna za rukovodioca,ali je zato izvrsna “desna ruka”,koja provodi tuđe zamisli.Djevica je veoma uspješna u poslovima gdje je potreban izravan kontakt.Djevici treba prepustiti da sama odlučuje i onda odlično funkcionira.Leže joj sva tanimanja,Djevica je univerzalna.

Djevica i zdravlje:Slabe točke Djevice su :abdomen,probavni sustav,slezena.žuč,jetra i mišići donjeg trbuha.Djevica se dobro brine za svoje zdravlje.Glavne smetnje su joj psihičkog porijekla.Loše podnosi lijekove pa ih treba uzimat samo pod liječničkim nadzorom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)