Deveta kuća

horoscope guru

Karakteristike devete kuće:

Moderni naslov: Kuća filozofije
Latinski moto: Iter – Putovanja
Kvaliteta: promjenljiv
Vodeći znak: Strijelac
Planirajuća planeta: Jupiter
ključne riječi: Strana putovanja, kultura, religija. Pravo i etika, znanje

Korištenjem obrazovanja možemo steći bolje razumijevanje principa i apstrakcija koje mogu poboljšati naš svijet. Bez obzira da li je filozofska ili psihološka, ​​upotreba Devete kuće omogućava nam putovanje istraživanjem. Na ovom putu učimo što nam je važno i otkrivamo kako možemo biti etični. Omogućuje nam jasnije razumijevanje svijeta oko nas, a možda i važnije, ako nam pruža pogled na nepoznato, duhovnost . Prihvaćanje većeg svijeta oko nas je glavni ključ za otključavanje Devete kuće.

Nažalost, nemamo uvijek poniznosti kad gledamo ono što imamo. Razumijevanje mogućnosti za naš život može dovesti do hladnoće i bezobličnog izračuna koji izaziva pohlepu i neetično ponašanje. Naši zakoni omogućuju etičke i pozitivne ambicije u našem društvu. Religija i filozofsko razumijevanje nadalje pomažu našem društvu da se skladno razvija. Razumijevanje načina na koji društvo funkcionira i kako poštivati ​​prava svih u njemu osnovna su načela koja su osnova Devetog doma.

Kako učimo proširiti svoje vanjske i unutarnje živote, drugi je aspekt obraćanja Devete kuće. Putovanje, doživljavanje i komuniciranje s drugim kulturama sredstvo su tome. Naši snovi koji ilustriraju našu prošlost, kao i podsvjesno nas informišu o budućim događajima, pomažu nam u općem životu i vezama . Konzultirajući sa vidovnjacima, ovo bi moglo učiniti korak dalje jer su nositelji relevantnih informacija koje će vam pomoći da osvijetlite svoj put.

Deveta kuća također se bavi velikim poslovima, izdavanjima, multinacionalnim poslovima poput uvoza i izvoza. Također ima multigeraciju; pogled koji uzima u obzir unuke i zetove. Kako god da je Deveta kuća opisana, najočitije je značenje da je to filozofsko traženje istine i smisla u životu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)