Deseta kuća

horoscope guru

Karakteristike desete kuće:

Moderni naslov: Kuća socijalnog statusa
Latinski moto: Regnum – Kraljevina
Kvaliteta: Kardinal
Vodeći znak: Jarac
Planirajuća planeta: Saturn
ključne riječi: Ambicije, motivacije, karijera, status, vlada, autoritet

Deseti dom često nazivamo statusnom kućom. Tamo možemo pronaći sve o našim društvenim skupinama i njegovom mjestu u društvu u cjelini. Status i moć koja dolazi s tim povezana je s vašom ulogom u vašoj zajednici. Otkriva veće aspekte bilo kakvih promocija i slave koji dolaze u vaš život. Ova kuća otkriva kako vaša zajednica i vi utječe na vaše razine postignuća. Pomoću ove kuće možemo manifestirati ono najbolje u sebi.

Vaša profesija ima veliki naglasak u Desetom domu. Otkrićete implikacije posla koji odaberete i kako radite u njemu. Nadalje kako odlučiti što želite postići u svom radu. Vaši ciljevi, ambicije i strasti doći će do izražaja u Desetom domu. Da biste bili praktičniji, vaši poslodavci su ovdje obuhvaćeni zajedno s bilo kojom drugom osobom vlasti poput vlada. S radom se javljaju poteškoće u upravljanju drugim ljudima i upravljanjem njima nekoga tko vlada nad vama.

Moć i status stečeni radom mogu se smatrati jačanjem ega. Kako se nosite s tim, bavi se Deseti dom. Također možete pronaći financijske nagrade koje vas vrlo zaokupljaju, no zadovoljstvo ega može postati naporan brže nego što možda mislite.

Ono što vi radite za upravljanje bogatstvom i statusom koji steknete je ono što se bavi Desetim domom. Možete otkriti kako iskoristiti svoje moći kako biste pomogli društvu i izbjegli biti nesmotreni. Otkrićete kako raditi zajedno s drugima kako biste stvorili više sreće i uspjeha za sve oko sebe.

Vaš odnos prema većim skupinama oko vas je vrlo važan. Otkrićete kako poboljšati svijet oko sebe, stvoriti promjene i razviti upornost da ove teške zadatke provedete do kraja. Pomoću ovoga otkrivamo koji je status vrijedan truda, a koji nije. I na kraju, baš kao što naglašava svoje velike vladare, Deseti dom obraća se ocu, koji je općenito stroži autoritarni u roditeljskom i djetetovom odnosu.

Ovom kućom upravljaju SaturnJarac .

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)