BRAD PITT-osvojite muškarca poput njega!

horoscope guru

 

Brad Pitt  rođen 18.12.1963. u Oklahoma,filmski glumac i producent,aktivist. Zapažen je i postao slavan sredinom devedesetih u nekoliko većih filmova. Nominiran za Oscara,osvojio je Zlatni globus. Jedan je od najatraktivnijih muškaraca današnjice.

Kako osovjiti muškarca poput Brad Pitta,strijlca po horoskopu koji ima dvije strane,onu ozbiljnu i onu razigranu…

Može se u jednom trenutku činiti kao jedna osoba, a zatim u drugom trenutku promijeniti svoj karakter u cijelosti. To nisu promjene raspoloženja, on je jednostavno takav.

Za Strijelaca kao i za muškarca poput Brad Pitta  je učenje nečeg novog poput disanja. On žudi za avanturom i intenzivnim iskustvima. No, tu se javlja paradoks. On možda želi skakati s padobranom, jedriti, učiti strane jezike, osvajati nove svjetove, ali sve vrijeme je u potrazi za partnerom koji će ga uravnotežiti. Drugim riječima, muškarac popit njega želi zasjati i treba nekoga tko će ga pustiti, tko će pristati na vožnju života i stajati pokraj njega s mirnom snagom. Njegov savršen partner mora biti snažan, smijati na svim njegovim šalama i znati se zabaviti. Za Strijelca takvog muškarca, dosadan život je kao da ne živi uopće. Strijelac voli nova iskustava. Razgovarajte o tome kako žudite za avanturama i živite za putovanja. Zamolite ga da vas odvede negdje gdje nikada niste bili. U stvari, Brad Pitt i muškarci poput njega apsolutno nemaju strpljenja s ljudima koji ga ne razumiju. On može biti nevjerojatno netolerantan ako vjeruje da netko griješi. Za njega postoji samo jedan pravi način: njegov. Ako se raspravljate s njim nikada mu se nećete približiti. Ako želite biti sa takvim muškarcem, morate ga čuti i razumjeti.

Za njega je bitno da ga poštujete. U važnim trenucima samo će ga razbjesniti, ako se šalite ili ga ne shvaćate ozbiljno. Kao da ima tajnu nasilnu ličnost koja se neočekivano pojavljuje. Učinite si uslugu i uvijek mu iskažite zasluženo poštovanje.

Jeste li spremni za ovo? Takav muškarac je jedan od najzabavnijih, zanimljivijih, talentiranijih i ironičnih znakova zodijaka. Dobar je u svemu što radi. U jednom trenutku vam govori da je strašno loš plesač, a već u sljedećem vlada plesnim podijem. Zašto? Ljubazan, zabavan i seksi kakav je, on je zapravo jako skroman. On će biti prvi koji će reći da nije tako sjajan, mada vam je jasno da je to zapravo potpuno suprotno. Imama dvije glavne osobine. Voli pohvale i perfekcionist je. Kad vas počne kritizirati, samo zapamtite da je on sebi najgori kritičar. Ova pravila se ne odnose samo na vas. U stvari, on će vam reći svoje mane i prije nego što ih sami otkrijete.

Ljubazan, iskren i vrlo, vrlo izravan. To su sve dobri opisi Brad Pitta,muškarca snova svake žene danas. Iako je on sladak i osjetljiv s osobom koju voli, on apsolutno nema takta. Reći će vam izravno, bez okolišanja prvu stvar koja mu padne na pamet, a svi znamo koliko problema to uzrokuje.Poput braka sa Jenifer Aniston koja je podnjela razvod nakon fotografija na kojima je bio sa Angelinom Jolie. Bez obzira na to, kada je stvarno zaljubljen, vi ćete to znati. On će vam reći, a možete mu u potpunosti vjerovati. On nikada ne kaže da je zaljubljen, ako nije.

Ako dobije ono što želi prelako, to neće imati njegovu pozornost više od sekunde. Međutim, kada odnos počne, takav tip muškarca želi da stvari idu glatko. Ako veza ne funkcionira ili On osjeća da nemate ništa zajedničko, bit će s druge strane vrata prije nego što kažete keks.

Nije tako samostalan kao što se čini. Instinktivno zna u koga treba imati povjerenje, a voli dobro društvo. Iako se čini da voli biti sam, ono što priželjkuje je jak partner koji može držati korak s njim. Kao i svi vatreni znakovi, Strijelac je idealist i perfekcionist. Neće pristati na kompromis kada je u pitanju ljubav. Ironično, Takav muškarac može biti najveći igrač u zodijaku ili najposvećeniji partner. Kako znati je li zaljubljen? Pitajte ga, on će vam reći,njemu ne leže velike riječi ljubavi i odanosti, ali su mu osjećaji intenzivni i iskreni.

Ne može odoljeti pravom izazovu. To vrijedi u ljubavi, a pogotovo u seksu. I uopće se nemojte truditi u početku glumiti neosvojivost, a zatim mu dati srce i dušu. Pravi poznavaoci ovakvog tipa muškarca znaju da flert mora trajati cijeli život jer on obožava izazove i vraća se po još. Dajte mu sve želi i nećete ga više nikada vidjeti.

Ako mu kažete da nešto ne može učiniti, on će to učiniti samo zbog dokazivanja. Želite li odvući ovakvog muškarca  u krevet? Recite mu da vas ne može imati i on neće stati dok vas ne dobije. On se može činiti emocionalno distanciran. Ne dopustite da vas zavara. On je strastven, pametan, intuitivan i vrlo senzualan. U krevetu, neka on vodi. On točno zna što treba učiniti, što reći i kada to reći. Ako želite biti s njim budite svjesni da će vas često u javnosti natjerati da pocrvenite. Reći će krivu stvar krivoj osobi jer je iskren i otvoren i  ne zanima što drugi misle!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)