Blizanac

horoscope guru

2009-07-26 11:58

22.o5-21.o6.

Pozitivan,Muški

Planet:Merkur

Element:Zrak

Kvaliteta:Promjenjiv

Ključna riječ:Ja mislim

Karakteristike:Blizanci su svestrani,spretni s riječima,brzo djeluju,puni su ideja i vješti u ophođenju,smatraju se najhumanijim znakom Zodijaka.Beskrajno su znatiželjni i žele više stvari istovremeno.Neumorni su u odnosima,poslu i kontaktima.Spremni su mijenjati sve:mišljenja, ljubavi,stil života,samo da im bude dobro.Blizanci su obdareni moći uvjeravanja i mogli bi prodavati led na Grenlandu.

Dobre strane-prilagodljivost,spretnost,komunikativnost,inteligencija,elokventnost,živahnost

Loše strane-nervoza,napetost,površnost,nedosljednost

Cilj-napredovati

Blizanci i ljubav:Blizanci su majstori flerta i koketiranja, ljubav je za njih avantura.Ustalnoj su potrazi za osobom koja će ih učiniti sretnima.Vole neobavezne pustolovine.Više traže prijateljstvo i intelektualno slaganje nego ljubav.

Blizanci i prehrana:Za blizance je značjna sol kalij-klorid.Hrana bogata ovim mineralom je:šparoge,grašak,rajčica,mrkva,špinat,naranče,breskve,marelice,riža.Treba jesti manje i broke,izbjegavati jesti na brzinu i lošu hranu.

Blizanci i posao:Blizanci imaju širok spektar umjetničkih i kreativnih sposobnosti.Najviše postižu u poslovima koji zahtjevaju komunikaciju.Nisu skloni uredskom poslu,puno su sretniji ako putuju.Leže im profesije poput:novinarstva,turizma,prometa,odvjetništva,trgovine,prosvjete,psihologije.

Blizanci i zdravlje:Slabe točke Blizanaca su:pluća,dišni putovi,bronhiji,živci,ruke,ramena.Za njih je važno da se ne živciraju i ne ljute,da ne troše stimulativna sredstva i da dovoljno spavaju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)