Blagdanski spektal na nebu

Večeras imate posebnu priliku   uživati u jedinstvenoj  kiši meteora Geminidi. Ali to nije sve, 16. prosinca stiže nam i „Božični komet“, i ovoga puta približit će se najviše Zemlji  u zadnjih 400 godina!

Večeras pripremite teleskope,ali i ne morate imati teleskope i uživajte u ovoj jedinstvenoj  kiši meteora, bit će ih i sto u jednom satu, ali nemojte zaboraviti zamisliti i želju! Ako je vedro, toplo se  obucite, ponesite čaj, kuhano vino, malo blagdanskog duha i romantike.  Zamislite želju i gledajte ovu predivu  kišu meteora, čekajte da padne padalica, ona vama najljepša i šapnite joj svoju želju.

Također 16.12.2018. stiže i „Božični komet“, komet 46P/Wirtanen. Ovo će biti najviše što nam se približio u više od 400 godina. Proći će pored Zemlje na 11,6 milijuna kilometara.

Dakle ovoga prosinca neće samo svjetlucati blještavilo lampica već i ovi jedinstveni fenomeni na nebu. Uživajte u ovom spektakularnom kraju 2018!

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)