Astrološke analize Europskog nogometnog prvenstva 2016.

 

Astrološke analize Europskog nogometnog prvenstva 2016 [640x480]

Počelo je još jedno Europsko prvenstvo u nogometu 2016. U Francuskoj se za europski tron bori najboljih 24 reprezentacija među kojima je i Hrvatska. Hrvatska reprezentacija je u jakoj D skupini zajedno sa Češkom, Španjolskom i Turskom. Iznenađenja sigurno neće nedostajati.

ante cacicNaš nogometni trener Ante Čačić, sigurno je dobro odvagnuo na koji način će naša reprezentacija se boriti i pokazati snagu koju posjeduje. Ante Čačić je horoskopska vaga, zračnog elementa i karinalne kvalitete. On kao vaga rođeni je diplomata, najveća mu je prednost što je spreman sagledati sve aspekte nekog problema. Ambiciozan i željan moći i ugleda sigurno je puno uložio u prethodne treninge sa našim reprezentativcima i u svakoga usadio svoju snagu, želju i srčanost.

Jedan od važnih i biranih igrača sigurno je Vedran Ćorluka. Vedran rođen u znaku Vodenjaka, kojim vlada planet Uran, nosi orginalnost koju je već mnogo puta pokazao. Puno puta kao pravi Vodenjak iskače iz nekih okvira, ali svaki puta to ima svoje prednosti. Otvoreni buntovnik, spreman za nova iskustva i poduhvate na ovom Europskom prvenstvu donijet će velike rezultate za svoju reprezentaciju.

Darijo Srna, snažan horoskopski Bik, pouzdan i stabilan, mnogo puta je već bio na čelu hrvatske nogometnedarijo srnareprezentacije. Srnini najveći aduti su izvođenje centaršuta, borbenost, energija, što ga sa ponosom čini i vođom naše reprezentacije. Srna je astrološki gledano, ključ je ovogodišnjeg nogometnog prvenstva naše reprezentacije.

Luka Modrić, nezamijenjivi igrač naše reprezentacije, u horoskopu Djevica, hipohonder, srčan, svestran i kompletan vezni igrač. Može igrati na svim pozicijama u veznom redu. Modrić je igrač besprijekorne tehnike, a njegova sitničavost kao jedne Djevice svakako će donijeti kvaliteti igre naše reprezentacije.

Gledajući ove igrače i trenera sa astrološke strane, pred njima su izazovi u kojima se neće štedjeti. Svojom voljom i velikom željom za pobjedom koja ih vodi možemo očekivati i velika iznenađenja.

Glavni favoriti su uvijek isti, Francuska, Italija, Njemačka, Španjolska. Međutim ovo europsko prvenstvo donosi i niz iznenađenja kojima ćemo svjedočiti. Neki koji nisu do sada pokazali što znaju, ovoga puta donose velike promjene koje će i ove velike i jake reprezentacije baciti na koljena.

darijo srnaNeke astrološke analize pokazuju da će Njemačka koja je po nekim natalnim i usporednim analizama, jedan od favorita, svakako naći se u situaciji gdje će jedan član protivničkog tima u znaku Jarca stvoriti im velike probleme.

Na nama je da uživamo i bodrimo svoje igrače, da im svojom snagom misli i želja šaljemo pozitivnu energiju, a oni će sigurno pokazati se u najboljem svjetlu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)