Astrologija ~ pokazatelji bogatstva i poslovnog uspjeha

horoscope guru

Jupiter je planeta koja se u astrologiji povezuje sa srećom, bogatstvom, postizanjem uspjeha, ekspanzijom, obiljem a njegov položaj u znacima nam otkriva kakve predispozicije imamo za posao, kako uopće doći do posla i zarade i kako zadržati ono što je već stečeno. Položaj Jupitera u znacima pokazuje kojim područjima smo privučeni a takodje i određuje naš poslovno-financijski uspjeh koji ostvarujemo.

Jupiter u Ovnu
Kod osoba kod kojih se Jupiter u natalnoj karti nalazi u Ovnu karakterističan je entuzijazam i ogromna količina energije koju ove osobe pokazuju kada je u pitanju poboljšanje poslovne sfere njihovog života. Izražena je sklonost ka bavljenju rizičnijim poslovima jer ih velika samouvjerenost i želja za novcem dovode do toga da žele da se obogate na brzaka i, ukoliko su drugi relevantni aspekti iz osobnog horoskopa za posao loši, ove osobe imaju lošu naviku da pretjerano troše, uslijed prenaglašenosti vlastitih vrijednosti često srljaju u nepoznato i zato njihov financijski život može znatno trpjeti. Ukoliko su drugi relevantni aspekti iz osobnog horoskopa dobri, ove osobe imaju dobre šanse da sve što započnu – to i ostvare.

Jupiter u Biku
Ovakav položaj Jupitera u natalnoj karti ukazuje na osobe koje veoma vole uživati u novcu i luksuzu. Ukoliko je Jupiter dobro aspektovan ove osobe mogu u svojoj ranoj mladosti postati vrlo bogate, jer je i sam položaj Jupitera u Biku veoma obećavajući pošto predstavlja jedan od najboljih položaja koji povoljno utječe na posao i financije. Od zanimanja ih interesuje ekonomija i osobe koje u svojoj natalnoj karti imaju ovakav položaj Jupitera umiju stječu i da uloženi kapital višestruko povrate. Medjutim, ukoliko je Jupiter u osobnom horoskopu loše aspektovan ove osobe sklonost luksuznom životu može odvesti u rasipništvo. Takodje, pohlepa i brzo gubljenje stečenog je takodje problem na koji ove osobe mogu naići.

Jupiter u Blizancima
Ovaj položaj Jupitera u natalnoj karti ukazuje na vrlo inteligentne osobe koje su sklone stalnom usavršavanju i potrebnoj edukaciji kako bi poboljšale svoj materijalni status. Nerijetko biraju zanimanja poput: predavač, psiholog, povjesničar umjetnosti, novinar, arheolog ali ih također privlače poslovi vezani za administraciju. U kombinaciji s lošim aspektima javlja se brzopletost i srljanje u nepoznato i nesigurno. Također, ove osobe su veoma tvrdoglave, ne podnose najbolje kritiku (čak ni dobronamjernu) i vole uvijek naprave onako kako sami zamisle, što ih nerijetko može dovesti u nezavidnu poziciju kada je u pitanju njihov posao. Sa dobrim aspektima ove osobe mogu ostvariti sve svoje potencijale i postignu ogroman financijski uspjeh.

Jupiter u Raku
U ovom položaju Jupiter u natalnoj karti ima vrlo snažan upliv i ukazuje na osobe kojima je veoma stalo do obitelji i kućanstva. Ovaj položaj ukazuje i na to da ove osobe vole sigurnost i da su veoma odgovorne na poslu, a također, ovaj položaj daje i obiteljsko nasljeđe. Kada su relevantni aspekti za posao dobri Jupiter osigurava osobno bogatstvo i to najčešće u nekretninama, a ove osobe postaju sjajni preduzimači i organizatori. Osim toga, krasi ih i vrlina velikodušnosti. Medjutim, kada su aspekti loši ove osobe mogu loše procjenjivati prilike vezane za poslovno – financijsku sferu i biti u zabludi.

Jupiter u Lavu
Položaj Jupitera u Lavu u natalnoj karti daje osobe sa velikim entuzijazmom za posao. Ove osobe imaju velika stremljenja i sebi postavljaju velike ciljeve. Vrlo su uporni, samouvjereni i cijene poštenu i fer borbu na poslu. Znaju odlično uživati u plodovima svoga rada a za opuštanje im najviše gode glamurozna i luksuzna mjesta. Od zanimanja ih privlače poslovi vezani za burzu, turizam, sport a takodje mogu se pronaći iu umjetnosti. Kada su aspekti Jupitera loši ove osobe su vrlo nepromišljenje što ih dovodi do gubitka, a također, često zapadaju iu konfliktne situacije jer po svaku cijenu žele da se drugi dive njihovim idejama i da im odaju priznanje i onda kada to baš i ne zasluže.

Jupiter u Djevici
Položaj Jupitera u natalnoj karti u Djevici ukazuje na veoma vrijedne i disciplinirane osobe koje čega god se dohvate budu ustrajne i postižu cilj (ali stupanj ove uspješnosti zavisi i od drugih aspekata iz osobnog horoskopa). Osobe sa Jupiterom u Djevici vrlo iscrpno i detaljno rade na projektu koji isplaniraju i ništa ne prepuštaju slučaju što ih dovodi u znatnu prednost u odnosu na svoje suradnike i konkurente u poslu. Medjutim, s lošim aspektima Jupiter donosi nevolje, jer ove osobe onda postaju vrlo nezadovoljne, lijene i sklone stalnom mijenjanju posla zato što ih i najmanja sitnica (prepreka) koja iskrsne “dovodi do ludila” pa zbog toga bivaju razočarani i lako odustaju.

Jupiter u Vagi
Položaj Jupitera u Vagi ukazuje na veoma požrtvovane osobe i takodje osobe koje cijene pravdu, poštenje i red, pa se zbog svojih moralnih principa nerijetko opredjeljuju za poslove vezane za sudstvo, advokaturu i sl.. Takodje, nerijetko imaju potrebu za bavljenjem poslovima vezanih za javni život pa se zbog toga odlučuju i za bavljenje politikom, glazbom, glumom ili diplomacijom. Ovo su osobe koje na druge ljude ostavljaju snažan dojam i kojima se vjeruje. Upravo zbog ovoga ove osobe mogu, ukoliko im je Jupiter loše aspektovan, postati vrlo proračunate i spremne na različite manipulacije. Osim toga, u kombinaciji s lošim aspektima Jupiter ukazuje na osobe koje su često i osvetoljubive ukoliko procijene da u danoj situaciji ne mogu pribaviti sebi korist od drugoga tj.. ako im drugi ljudi iz bilo kojeg razloga ne izadju u susret onda kada je to njima potrebno.

Jupiter u Škorpionu
Za osobe kojima se u natalnoj karti Jupiter nalazi u Škorpiji je karakteristično to da umiju da barataju s parama i da ih pare jednostavno – hoće. Ovo su osobe koje često ako imaju prilike za zanimanje biraju bankarske poslove ai poslove s osiguranjem, a ponekad i špijunske poslove. Do novca dolaze na neobičan i tajnovit način a često ih i snažna intuicija vodi u pravom smjeru kada su u pitanju novi poslovni poduhvati. Medjutim, ukoliko je Jupiter loše aspektovan, ove osobe zapadaju u kriminalne radnje i do novca dolaze na nepošten način. Osim toga, u slučaju loših aspekata ove osobe su sklone upuštanju u rizičnije poslove i prekomjernom trošenju novca.

Jupiter u Strelcu
Za osobe kojima se u natalnoj karti Jupiter nalazi u Strijelcu karakteristično je to da sebi postavljaju visoke ciljeve iu svom životu stavljaju veliki naglasak na visoko obrazovanje i stjecanje velikog bogatstva, često i radom u inozemstvu. Vole se dokazuju i da budu veoma cijenjeni u društvu poslovnih suradnika. Često pokazuju interesovanje za povijest, psihologiju, proučavanje drugih kultura i religije, pa tako nerijetko postaju: predavači, istraživači, sociolozi i sl.. Kada su aspekti Jupitera loši ove osobe imaju potrebu nameću svoj sustav vrijednosti, pa tako dolaze u sukob s drugima jer svoj osobni stav manifestiraju kroz nacionalni, vjerski ili politički šovinizam do čega dolazi uslijed njihovog pretjeranog egoizma.

Jupiter u Jarcu
Položaj Jupitera u znaku Jarca u natalnoj karti ukazuje na osobe koje poslu prilaze vrlo ozbiljno i predano. Ukoliko su aspekti Jupitera dobri, ove osobe imaju velike šanse za materijalnim uspjehom jer im u tom slučaju Jupiter može osigurati stabilan društveni pološaj i ugled u društvu. Ove osobe nisu sklone čestom mijenjanju poslova već rade na tome da ostvare sigurnost i osigurati sebi trajan posao. Za ove osobe je karakterističan konzervativan način razmišljanja i ponekad nedostatak svježih ideja što predstavlja i njihovu osnovnu manu u odnosu na poslovne konkurente. Ono što je pozitivno u svemu tome je da ove osobe zrelo i racionalno rasudjuju i da su veoma odgovorne, pa im zbog toga dobro leže zanimanja vezana za vojsku ili policiju. Loša strana se ogleda u tome što ove osobe na neki način kaskaju za društvenim napretkom zbog nedostatka mašte i kreativnosti.

Jupiter u Vodoliji
Za osobe kod kojih je u natalnoj karti jupiter u Vodenjaku je karakterističan optimističan pristup stvarima kao i velika hrabrost i spremnost kako bi se ostvario financijski uspjeh. Ove osobe mogu uvijek ponuditi društvu nove ideje tako da im uglavnom nije teško pronadju dobro plaćen posao, naročito ako im Jupiter u natalnoj karti gradi dobre aspekte i odnose s drugim nebeskim tijelima. Ove osobe su pravi pobornici novih ideja – reformatori, filozofi ili znanstvenici. Medjutim, ukoliko su aspekti loši, ove osobe postaju nepouzdane, čiji su planovi i ciljevi nerealni a takodje ove osobe u tom slučaju bivaju i veoma neodgovorne.

Jupiter u Ribama
Ovaj položaj Jupitera u natalnoj karti ukazuje na veoma požrtvovane osobe koje se često snažno emotivno vezuju za svoj posao. Od poslova se često odlučuju za: liječnika, medicinskog ili socijalnog radnika, svećenika, neuropsihijatra, psihologa i slična zanimanja u kojima se pokazuje suosjećajnost, razumijevanje, plemenitost i velikodušnost. Medjutim, ukoliko je loše aspektovan, Jupiter izaziva veliku opterećenost karijerom i poslom tako da osoba često biva žrtva prevelikog stresa i ukoliko ne postigne ono što želi pada u melankoliju i depresiju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)