ASTROLOGIJA I HOROSKOP

Razumijevanje natalne karte može vam pomoći da otkrijete što je to jedinstveno u vama i kako ćete na najbolji mogući način izraziti svoj potencijal. Pravilnom interpretacijom vaše natalne karte dobit ćete odgovore na pitanja emocionalne, poslovne, financijske, psihološke prirode. Saznat ćete što je to čemu težite i kako najlakše doći do toga, a da je i u skladu sa vašom pravom prirodom i sudbinom. Osobni horoskop izrađuje se na osnovu datuma, mjesta i točnog vremena rođenja osobe.

Analizom karmičkog horoskopa dobit ćete uvid u karmičke, odnosno sudbinske utjecaje koji definiraju vaš život. Također bit će vam razjašnjeno kako su oni stvoreni i data smjernica kako ih razriješiti. S obzirom da je naša budućnost kombinacija utjecaja sudbine i naše slobodne volje, interpretacijom karmičkog horoskopa utvrđujemo što je to u našem životu predodređeno i što moramo kao takvo prihvatiti i koje su to situacije na koje možemo utjecati slobodnom voljom.

Za uvid u trenutno razdoblje i prognozu u budućnosti analiziraju se tranziti planeta na natalnu kartu. Preko njih dobivamo uvid u određeno razdoblje života, odnosno moguće je vidjeti kada će određene situacije određena natalnom kartom postati aktualne.

Godišnju prognozu moguće je dobiti i analizom solarnog horoskopa koji vrijedi za jednu solarnu godinu, tj. od rođendana do rođendana.

Analizom usporednog horoskopa ili sinastrije moguće je utvrditi astrološku kompatibilnost partnera, te dobiti uvid u ‘sudbinu’ veze. Te ‘veze’ su najčešće emocionalnog karaktera, no mogu biti i poslovne, obiteljske, prijateljske..

Pomoću horarne astrologije moguće je dobiti konkretan odgovor na konkretno pitanje.

Ovo gore su navedene postavke horoskopa,a za izradu ili tumačenje istih slobodno i uz puno povjerenje,diskreciju i stručnost obratite se masjtorima AstroTarota!

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)