Aspekti Vertexa sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Vertexa sa Medium Coeli

Vertex tranzit sa Medium Coeli tranzit je u kojem svjesno prolazite kroz različita iskušenja, Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

Vertex konjukcija Medium Coeli aspekt je u kojem svjesno prolazite kroz različita iskušenja, vjerujući u svoje sposobnosti i samoga sebe. Zadovoljni ste svojim postignućima i okolina dobro prihvaća vaše ideje.

Vertex sekstil Medium Coeli aspekt je u kojem važno vam je mišljenje vaše obitelji i voljene osobe. Vaš život je u harmoniji, uspješni ste i poslovno i ljubavno.

Vertex kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem ste vrlo privlačni suprotnom spolu, omiljeni ste  u društvu. Tokom ovoga aspekta vi iskušavate svoju moć zavođenja, a to vam dobro polazi za rukom.

Vertex trigon Medium Coeli aspekt je gdje se odlučujete na nove poslovne poduhvate u kojima vidite veću i bolju zaradu. Svjesno ulazite u rizike i vaša intuicija tokom ovoga tranzita od velike je važnosti za vaš uspjeh.

Vertex inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem vi jasno izražvate svoje stavove u poslu i vaši stavovi sa zanimanjem su prihvaćeni od šefova i kolega. Vaš uspjeh vam daje još više samopouzdanja.

Vertex opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem znate što želite u ljubavi. Tokom ovoga tranzita ako imate brak spremni ste i na potomstvo, ako ste u vezi vaša veza poprima ozbiljnost i odluke o zasnivanju braka.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)