Aspekti Vertexa sa Ascendentom

horoscope guru

Aspekti Vertexa sa Ascendentom

Vertex tranzit Ascendent tranzit je u kojem je izraženija opasnost od preosjetljivosti i od češćeg donošenja odluka.

Vertex konjukcija Ascendent tranzit je koji kod vas potiče jačanje samopouzdanja i pozitivne energije što vas može činiti veselijom i zadovoljnijom osobom pa na taj način nerijetko možete privlačiti sreću tj mogu vam se otvarati nove mogućnosti i nove prilike u životu.

Vertex sekstil Ascendent aspekt je u kojem kod vas moguća je izraženija opasnost od preosjetljivosti i od češćeg donošenja odluka pod snažnijim utjecajem emocija i podsvjesnih želja što može dovesti do nedovoljne usklađenosti želja sa realnošću.

Vertex kvadrat Ascendent ovaj aspekt  kod vas potpomaže bolje ostvarenje onih ciljeva koji iziskuju više ulaganja i veći napor. Uz trud i zalaganje postižete rezultate.

Vertex trigon Ascendent aspekt je u kojem su izvjesnije su pretjerane reakcije u slučaju javljanja novih okolnosti i nekih iznenadnih promjena ili prepreka u životu.

Vertex inkonjukcija Ascendent tranzit koji vam  pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti.

Vertex opozicija Ascendent za vas za vrijeme trajanja ovog tranzita mogu se jako dobro iskoristiti i brojne prilike za popravljanje dojma koji ostavljate na druge kao i za ostvarenje plodne komunikacije u međuljudskim odnosima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)