Aspekti Venere sa Uranom

horoscope guru

Aspekti Venere sa Uranom

Venera u tranzitu Uranom tranzit je koji  unosi nesigurnost i ishitreno donošenje važnih odluka.  U ovom razdoblju svojim ponašanjem mogli biste privući veću pozornost na polju ljubavi.

Venera konjukcija Uran za vas tijekom trajanja ovog tranzita vaša individualnost, šarmantnost i karizmatičnost bi mogli doći do posebnog izražaja tako da biste u ovom razdoblju svojim ponašanjem mogli privući veću pozornost na polju ljubavi.

Venera sekstil Uran kod vas ovaj tranzit može olakšati i potpomoći vaša nastojanja za slobodnim, kreativnim i originalnim ispoljavanjem Vaših osjećaja, težnji i planova na ljubavnom planu tako da ovaj period nerijetko obećava bolje ostvarenje zadovoljstva ljubavnom situacijom.

Venera kvadrat Uran za vas za vrijeme trajanja ovog tranzita bi vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmjerenim izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svjetlu osobito kada je ljubavni život u pitanju.

Venera trigon Uran kod vas ovaj period vam može pružiti izvanrednu priliku da zablistate u punom sjaju na polju ljubavi jer ovaj tranzit podržava težnje za predstavljanjem osobe u pravom svjetlu prilikom komunikacije u ljubavi kao i prilikom ispoljavanja nježnosti i pozitivnih emocija u ljubavi.

Venera inkonjukcija Uran tranzit je u kojem nema volje truditi se oko voljene osobe. Svi pokušaji da pokažete emocije su bezuspješni. Često u ovom tranzitu tražite nove partnere.

Venera opozicija  Uran kod vas  za vrijeme trajanja ovog tranzita postoji opasnost od ostavljanja dojma nezainteresiranosti i indeferentnosti za razmjenu nježnosti i ljubavne strasti u ljubavnom odnosu uslijed čega je olakšano i javljanje snažnije disharmonije na polju ljubavi.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)