Aspekti Venere sa Sjevernim Mjesečevim čvorom

horoscope guru

Aspekti Venere sa Sjevernim Mjesečevim čvorom

Venera u tranzitu sa Sjevernim Mjesečevim čvorom tranzit je koji nosi poteškoće u braku i vezama. Tranzit je također u kojem se donose odluke o prekidima ili za one u braku o potomstvu.

Venera konjukcija Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem duboko proživljavate svoje emocije i težite da se osjećate voljenom osobom. U onom tranzitu vi pokušavate shvatiti sve što ste loše radili, ne bi li sada znali shvatiti sve ljubavne pogreške.

Venera sekstil Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaša seksualnost je na vrhuncu. Sami osjećate da ste spremni na ljubavne užitke koje do sada niste prakticirali. U ovom tranzitu moguće je i naglo zaljubljivanje u osobu koja nikako inaće nije po vašim mjerilima.

Venera kvadrat Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je u kojem vaše želje u ljubavi poklapaju se sa željama voljene osobe. Vaš ljubavni život je na samom vrhuncu. Tokom ovog tranzita moguće su i odluke o braku,a za oženjene o potomstvu.

Venera trigon Sjeverni Mjesečev čvor vama nosi tranzit u kojem ste zaljubljeni. Vaša zaljubljenost tokom ovoga tranzita je i brzo prolazna. Ne znate odabrati partnera, lutate bez cilja, ali zaljubljeni i sretni.

Venera inkonjukcija Sjeverni Mjesečev čvor tranzit je koji vam nosi nove ljubavne početke i završetke teških veza. Vaša prošlost i ljubavni život sada su iza vas. Vi krećete u nova osvajanja, sigurni u sebe i točno znate što želite u ljubavnom odnosu.

Venera opozicija Sjeverni Mjesečev čvor za vas je tranzit koji vam nosi nagle promjene raspoloženja u ljubavi, skloni ste analiziranju, što često dovodi do zahlađenja odnosa. Nikako da uskladite svoje potrebe sa potrebama partnera i tokom ovog tranzita postoji  opasnost za prekid veze ili braka.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)