Aspekti Venere sa Saturnom

horoscope guru

Aspekti Venere sa Saturnom

Venera u tranzitu Saturnom tranzit je koji  donosi zahlađenje odnosa, uglavnom sa najbližima, a sa druge strane rađa želje uz prošlost i i prošle veze. U ovom tranzitu postoji opasnost od ponavljanja pogreška prošlosti.

Venera konjukcija Saturn tranzit je u kojem ovaj utjecaj vam daje sjećanje na neku vrlo dragu osobu iz vaše prošlosti. Tijekom trajanja ovog tranzita u Vama se može roditi snažnija želja za oživljavanjem tih emocija kao i za obnavljanjem neke stare ljubavi iz prošlosti.

Venera sekstil Saturn je tranzit koji vam potpomaže bolje ostvarenje vaših intimnih želja i zamisli na polju ljubavi tako da može u većoj mjeri doprinijeti postizanju željene harmonije na ljubavnom planu. Ovaj period nerijetko nagovještava mogućnosti da se vaša situacija u ljubavi napokon iskristalizira tj. da stvari u ljubavi postanu kristalno jasno definirane.

Venera kvadrat Saturn aspekt je u kojem trajanje ovog tranzita nerijetko vam  donosi izraženiju opasnost od ponovnog pravljenja nekih starih pogrešaka iz prošlosti na ljubavnom polju. U ovom razdoblju moguća je i veća zatvorenost u komunikaciji kao i otežano ispoljavanje ljubavnih emocija. Također, mogli biste imati i snažniji dojam da su stvari u ljubavi i prekomplicirane za vas.

Venera trigon Saturn za vas ovaj tranzit nagovještava sjajne mogućnosti za lakše dostizanje sreće i uspjeha na ljubavnom planu. Trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava postojanje snažnih indicija za ozvaničenje ljubavnog odnosa kao i za ozbiljno planiranje ulaska u brak.

Venera inkonjukcija Saturn tranzit je u kojem pokušavate suočiti se sa vlastitim strahovima u ljubavnim odnosima. Nemate snage krenuti dalje, vaša veza ili brak je u opasnosti. Potrebno je mnogo kompromisa i želje da se odnosi poprave.

Venera opozicija Saturn tijekom trajanja ovog tranzita za vas  postoji izrazita opasnost od lakšeg javljanja većih neslaganja u ljubavi i od ozbiljnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. U ovom razdoblju možete češće osjećati da vas nešto koči, sputava i ograničava u ostvarenju vaših želja i planova na polju ljubavi.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)