Aspekti Venere sa Plutonom

horoscope guru

Aspekti Venere sa Plutonom

Venera u tranzitu Plutonom  tranzit  koji  u život može lako donijeti neko neobično iznenađenje. Posebno je naglašena opasnost od prekida nesigurnih i slabih ljubavnih veza.

Venera konjukcija Pluton za vas je tranzit koji donosi nagli porast želje za pozitivnom transformacijom situacije na polju ljubavi. U želji da bolje ovladate situacijom u ljubavi mogli biste osjećati snažniju potrebu učiniti prvi korak.

Venera sekstil Pluton  kod vas ovaj tranzit nagovještava mogućosti za neke korjenite pozitivne promjene u vašem ljubavnom životu tako da bi trebalo iskoristiti ovaj period na najbolji način.

Venera kvadrat Pluton ovaj tranzit  kod vas  donosi vrlo težak period pun turbulentnih dešavanja na polju ljubavi. Posebno je naglašena opasnost od prekida nesigurnih i slabih ljubavnih veza kao i od pokretanja procesa razvoda braka kod nestabilnih brakova.

Venera trigon Pluton za vas ovaj tranzit nosi naglašene mogućnosti za ostvarenje čvršće emotivne povezanosti u ljubavnom odnosu i za ostvarenje bolje stabilnosti situacije u vašem ljubavnom životu.

Venera inkonjukcija  Pluton tranzit je u kojem vas očekuju dešavanja koja nikako ne pokreću pozitivno ljubavne odnose. U ovom tranzitu ste skloni pretjerivanju i ljubomori.

Venera opozicija Pluton vama ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od javljanja snažnije disharmonije u ljubavi uslijed ljubomore. Također, u ovom periodu biste mogli imati i snažniji dojam da se ljubavna situacija jako sporo mijenja na bolje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)