Aspekti Venere sa Neptunom

horoscope guru

Aspekti Venere sa Neptunom

Venera u tranzitu Neptunom tranzit je koji može donijeti to da osoba pretjerano vjeruje drugim ljudima i da u određenim prilikama bude na meti drugih koji će željeti na neki način iskoristiti njezino povjerenje naročito u ljubavi.

Venera konjukcija Neptun kod vas  za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste češće osjećati snažniju potrebu za iskrenošću, toplinom, nježnošću i romantikom u ljubavi. Ovaj period nerijetko obećava ugodne trenutke u ljubavi i pruža mogućnosti za ostvarenje većeg zadovljstva.

Venera sekstil Neptun za vas ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje harmonije na polju ljubavi. U ovom razdoblju mogli biste očekivati ​​češće uzbudljive trenutke razmjene nježnosti i ljubavne strasti u ljubavnoj vezi ili u braku.  Ako ste usamljeni ovaj tranzit daje indicije za ostvarivanjem ljubavnih veza.

Venera kvadrat Neptun za vas tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja uslijed nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera trigon Neptun ovaj tranzit nerijetko nagovještava od vas idealnu priliku za ispunjenje brojnih Vaših želja i fantazija na ljubavnom planu. Uvjerit ćete se da u ovom razdoblju mnogi Vaši snovi mogu postati stvarnost.

Venera inkonjukcija Neptun kod vas za vrijeme trajanja ovoga tranzita mogući su česti ispadi ljubomore i svađe sa voljenom osobom. Tazlog tih svađa su vaši strahovi koji nisu još spremni da krenu novim putem.

Venera opozicija Neptun tijekom trajanja ovog tranzita  kod vas postoji veća opasnost od suočavanja s nekim iluzijama, obmanama i neistinama na polju ljubavi tako da je poželjno biti na dodatnom oprezu u ovom razdoblju.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)