Aspekti Venere sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Venere sa Medium Coeli

Venera u tranzitu sa Medium Coeli tranzit je značajan za karijeru i poslovni uspjeh. Tokom ovoga tranzita miješaju se emocije obitelji uz poslovne segmente, pa često to donosi i negativne učinke u poslovanju.

Venera konjukcija Medium Coeli  tranzit je u kojem  vrlo lako postižete uspjeh u privatnom i poslovnom životu.

Venera sekstil Medium Coeli za vas je tranzit koji vam daje mogućnost da radite u struci koja je vezana za tuđe emocije, umjetnička zanimanja i estetiku ).  Volite ono što radite i često spajate afektvinu sferu s poslovnom, emotivni ili bračni život može pomoći u ostvarenju karijere.

Venera kvadrat Medium Coeli tranzit je u kome imate jake emocije u višim sferama života i postoji opasnost da zbog toga ugrozite poslovne prilike.

Venera trigon Medium Coeli za vas je tranzit u kojem ste ovisni o tuđim emocijama i vezama da bi ostvarili svoj poslovni uspjeh. Također u ovom tranziti važne su i obiteljske veze za postizanje poslovnog uspjeha.

Venera inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem spajate svoje znanje sa svojim hobijem i tu postižete značajne rezultate. Puni ste optimizma i sa lakoćom svoje stavove namećete i drugima.

Venera opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem utjecaji obitelji imaju veliki naglasak na vašu poslovnu i financijsku situaciju. Nekad tokom ovog tranzita moguće je da taj utjecaj bude po vas i negativan jer vas koči u vašim nastojanjima da uspijete.

 

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)