Aspekti Venere sa Marsom

aspekti venere sa marsom

Venera u tranzitu sa Marsom tranzit je u kojem se   gotovo uvijek povezuju s ljubavlju, strašću, zavođenjem i uživanjem koje ova planeta ljubavi donosi ali, također, može se odnositi i na promjene situacija u životu koje se tiču ​​i drugih stvari kao što je na primjer: unapređenje posla, susreti s važnim ljudima.

Venera konjukcija Mars za vas je tranzit koji vam daje odlične i česte izmjene emocija i nježnosti u vezi ili braku. ako ste sami može vam se desiti jedna strastvena ljubavna avantura ili čak i veza početak ozbiljne veze.

Venera sekstil Mars je  tranzit koji  ukazuje na pojačanu potrebu za otvorenim ispoljavanjem strasti i nježnosti u ljubavi. Također, ovaj tranzit potpomaže vam da  bolje ispunjavate vaša očekivanja na ljubavnom i financijskom planu.

Venera kvadrat Mars je za vas tranzit koji najavljuje postojanje većih javljanja nesporazuma vas i voljene osobe. Vrlo loša komunikacija u kojoj vaše želje se ne poklapaju sa voljenom osobom. Treba biti vrlo oprezan jer u ovom tranzitu može doći do prekida braka ili veze.

Venera trigon Mars je tranzit u kojem ako ste slobodni svakako je tranzit u kojem upoznajete nove osobe i ulazite u nove veze. Za one, ako ste u braku ili već vezi ovo je tranzit u kojem dolazi do planiranja potomstva ili zajedničkog života.

Venera inkonjukcija Mars tranzit je u kojem trudite se zadovoljiti sve želje vašega partnera, ne misleći na vlastite. To dovodi vas do vlastitog nezadovoljstva, pa ste u stanju zapravo krenuti i u nove tajne odnose, prevariti partnera.

Venera opozicija Mars tranzit je u kojem je kod vas naglašena impulzivna i brza, nagla reakcija u ljubavnim odnosima.  Vlastitim ponašanjem izazivate partnera da vam ne vjeruje, to dovodi do udaljavanja od voljene osobe.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)