Aspekti Venere sa Ascendentom

horoscope guru

Aspekti Venere sa Ascendentom

Venera u tranzitu sa Ascendentom tranzit je u kojem je važan društveni status, ugled i kako ga steći. Tranzit u kojem poboljšavate svoje kontakte i prijateljstva.

Venera konjukcija Ascendent tranzit za vas u kojem energija Venere u suradnji sa ascendentom daje smisao za stil. U ovom tranzitu ste vrlo atraktivni, pogotovo ako znadete iskoristiti i svoju unutarnju ljepotu.

Venera sekstil Ascendent uz ovu energiju Venere i ascendenta vi posjedujete osjećaj lakoće i samoprihvaćanja. Vrlo ste šarmantni i imajte veliku razinu samopoštovanja. u ovom tranzitu zračite unutarnju ljepotu koja ima izravan utjecaj na način kako vas drugi vide.

Venera kvadrat Ascendent tranzit u kojem utječe na vas da neprestano podcjenjujete svoje vrijednosti kao osobe. Nikad niste zadovoljni svojim izgledom i ne mislite  da str atraktivni. Na dubljoj razini, pritiska vas osjećaj neadekvatnosti koji može proizaći iz osjećaja da niste simpatični ljudima u svojoj okolini.

Venera trigon Ascendent tranzit je u kojem poštujete sebe i druge. Vrlo je jaka energija vašega samopoštovanja i samopouzdanja. Šarmantni ste i znate iskoristiti svoj šarm.

Venera inkonjukcija Ascendent tranzit je u kojem iz nekih vlastitih razloga, koje su povezane uz vašu prošlost ili djetinjstvo, nemate o sebi dobro mišljenje. Sramežljivi ste i teško sklapate poznanstva.

Venera opozicija Ascendent tranzit za vas u kojem ste su vrlo društveni, uživate provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Vaša odlučnost da poboljšate svoj status u životu je jaka, i koristite svoje društvene kontakte kako bi to i postigli. Samo bi trebali paziti da ne koristite ljude samo zbog njihovog statusa.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)