Aspekti Urana sa točkom Fortune

horoscope guru

Aspekti Urana sa točkom Fortune

Uran u tranzitu sa točkom Fortune tranzit je stvaralaštva i dobrih namjera. Tokom ovoga tranzita partner, prijatelji i obitelj, oslonac su sreće.
Uran konjukcija točka Fortune tranzit je za vas u kojem pazite na partnerske odnose, volite da ugađate partneru.

Važan vam je obiteljski život i vjernost. Volite imati mnogo prijatelja i volite uvijek biti u društvu. Poklanjate svoje slobodno vrijeme vašim prijateljima.

Uran sekstil točka Fortune tranzit koji za vas predstavlja važnost novca. Novac vam je važan i činite sve da ga uvijek imate. Niste škrta osoba, često pomažete onima koji pomoć od vas zatraže. Ne hvalite se svojim bogatstvom, bez obzira na to, živite skromno.

Uran kvadrat točka Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Uran trigon točka Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Uran inkonjukcija točka Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Uran opozicija točka Fortune tranzit je u kojem očekujete više pažnje u ljubavnim odnosima. Važna vam je vjernost, tada ste sretni. Često preispitujete vjernost partnera. Volite lagodan život koji si i možete priuštiti, pošto ste vrijedna osoba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)