Aspekti Urana sa Plutonom

horoscope guru

Aspekti Urana sa Plutonom

Uran u tranzitu sa Plutonom tranzit je u kojem dolaze do izražaja životne vrijednosti i način na koji im se pristupa.

Uran konjukcija Pluton za vas je tranzit koji vam nosi poštovanje života i svih njegovih vrijednosti. Tokom ovoga tranzita okrenuti ste životu prirodi, okolišu, trudite se biti u svemu prvi.

Uran sekstil Pluton tranzit je u kojem shvaćate vrijednosti života i onoga što imate. Očekujete jako malo, ali dajete mnogo drugima, naročito ste ističete u društvenom i humanitarnom segmentu života.

Uran kvadrat Pluton za vas je tranzit dobrih navika i kvalitetnog života. U skladu sa svojim životnim načelima živite bezbrižno i poštujete tuđe stavove. Važan vam je i vaš društveni status.

Uran trigon Pluton tranzit je u kojem želite dokazati svoje stavove i svoje shvaćanje života. U tome ste jako i dobro balansirate, ali niste spremni na kritike i kompromise.

Uran inkonjukcija Pluton  tranzit je u kojem živite od danas do sutra. Nemate volju za ničim, ništa vas ne usrećuje. Često u ovom tranzitu skloni ste pretjerivanju i odavanju samoga sebe porocima.

Uran opozicija Pluton tranzit je u kojem ste skloni manipulaciji i svemu da postignete što želite. Ne birate sredstva da se dokažete, što često dovodi i do prekida veza ili prijateljskih odnosa.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)