Aspekti Urana sa Neptunom

Aspekti Urana sa Neptunom

Uran u tranzitu sa Neptunom tranzit je neobičnih pristupa koji iznenađuju ljude iz okoline. Budi stvaralaštvo i kreativnost, ali i manipulacije i buntovništvo.

Uran konjukcija Neptun tranzit je u kojem ste usmjereni na društvenu odgovornost i svijest o sudjelovanju u zajednici na vrlo pozitivan način. Ponekad se ne slažete sa okolnostima, ali ne dopuštate si veće ispade.

Uran sekstil Neptun tranzit je u kojem  ne podržavate društvene i političke rasprave, vi ste skloni kritiziranju i pokušavate društvene situacije okrenuti u svoju korist. tokom ovoga tranzita imate izraženo nezadovoljstvo načinom života.

Uran kvadrat Neptun tranzit za vas u kojem posjedujete kolektivnu svijest za različite pokrete. Imate kontrolu nad sobom i znate kako utjecati na društvo kao cjelinu. Znate se izboriti za svoje stavove.

Uran trigon Neptun tranzit je u kojem u vama postoji veliko buntovništvo. Skloni ste idealiziranju svojih stavova i ne podržavate druge u svojim razmišljanjima.

Uran inkonjukcija Neptun trazit je u kojem prolazite sazrijevanje vlastitih stavova i odnosa sa okolinom. tokom ovoga tranzita budi se vaša svijest o dobrome i onom lošem. Posjedujete izrazitu moć manipulacije drugima.

Uran opozicija Neptun tranzit je vaše dobre volje i interesa. tokom ovoga tranzita spremno prihvaćate sve društvene promjene i lako im se prilagođavate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)