Aspekti Urana sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Urana sa Medium Coeli

Uran u tranzitu sa Medium Coeli tranzit je životnih promjena, posvećenosti poslu i obitelji. Tokom ovoga tranzita izražena je želja za kreativnošću i inovacijama.

Uran konjukcija sa Medium Coeli tranzit je u kojem ste kreativni i neovisni. tokom ovoga tranzita želite slobodu na polovnom i privatnom planu te slobodu izražavanja.

Uran sekstil Medium Coeli tranzit je kod vas u kojem imate mogućnost orginalnosti u poslu i samoga izražavanja. Puni ste entuzijazma i inovativni što vam daje poslovne uspjehe.

Uran kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem teško se uklapate u društvo, previše ste samostalni, dešavaju vam se neželjeni preokreti u životu. Sve to se dešava jer u ovom tranziti sami provocirate želje za promjenom.

Uran trigon Medium Coeli tranzit je u kojem ste poletni, željni novih uspijaha i nagrada. Uspijevate u poslu ali i u odnosima sa okolinom.

Uran inkonjukcija Medium Coeli tranzit je u kojem bježite od problema i skloni ste laganju. Gledate kako da izbjegnete zapreke, međutim takvim stavom samo ih još više stvarate.

Uran opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem imate poteškoće između odabira posla ili obitelji. tokom ovoga tranzita ima naglih promjena unutar obitelji, nemogućnosti da se uklopite, moguće su nagle selidbe i promjene društvenog statusa.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)