Aspekti Urana sa Lilitom

Aspekti Urana sa Lilitom

Uran u tranzitu sa Lilitom tranzit je strasti i požude koju teško se može prikriti. Želja za novim izazovima tokom ovoga tranzita jača je od želje, nekad razuma.

Uran konjukcija Lilit tranzit je u kojem imate magnetsku privlačnost. Puni ste samopouzdanja, čekate priliku da pokažete svoje ljubavne i seksualne vještine. Varate, mijenjate partnere, ali seksualnost vam je na vrhuncu.

Uran sekstil Lilit aspekt u kojem privlačite suprotni spol. Vaša snaga i privlačnost i vaša seksualnost u ovom tranziti su vrlo jake. Spremni ste u ljubavi na novo, čak i zabranjeno.

Uran kvadrat Lilit za vas je tranzit u kojem nemate mnogo samopouzdanja. Vaš emotivan život vrti se u krug. Ljubavni užici su vaša mašta koju nikako ne ostvarujete jer posvećeni ste zaradi i novcu kojega i imate dovoljno.

Uran trigon Lilit tranzit je kod vas pun strasti i požude. Vaša seksualnost je na vrhuncu, vaš partner je zadovoljan.  Emotivno ste zaokupljeni samim sobom, vi volite, a ljubav je uzvraćena. Seks vam je bitan pa partner mora imati dobru maštu da bi ostao uz vas.

Uran inkonjukcija Lilit aspekt je u kojem pokušavate zaboraviti neke vaše mračne strane života. Vaša seksualnost postoji, ali prikrivate vlastitu požudu zbog nekih loših iskustava od ranije.

Uran opozicija Lilit aspekt u kojem ste privlačni i puni samopouzdanja. Vaša požuda i želja da se seksualno dokažete sve je jača. Privlačni ste suprotnom spolu, ali ne znate kako prići. Važno vam je da u ljubavi postignete sklad i emotivni i seksualni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)