Aspekti Urana sa Ascendentom

Aspekti Urana sa Ascendentom

Uran u tranzitu sa Ascendentom tranzit je uspjeha i zadovoljstva. Tokom tranzita često dolazi do velikog samopouzdanja i shvaćanja životnih okolnosti.

Uran konjukcija Ascendent tranzit je u kojem imate veliku individualnost.  Imate veliki šarm kojim privlačite ljude. Zabrinuti ste prvenstveno za budućnosti, te želite sudjelovati u razvoju više svijesti, koja će biti jezgra za veću svijest čovjeka.

Uran sekstil Ascendent tranzit je u kojem imate mnogo optimizma koji je zarazan za okolinu. Na sve gledate u ovom tranzitu pozitivno i baš nikako vas ne zamaraju osobni problemi.

Uran kvadrat Ascendent tranzit je u kojem ste veliki buntovnik. Ne volite tradicije i često ste u sukobu sa onima koji vam to nameću. Živite na svoj način, ne gledate druge, ali ne dozvoljavate da vam bilo tko kroji vaš život.

Uran trigon Ascendent tranzit je vaših dobrih namjera i šarma kojim osvajate sve oko sebe. Pokušavate biti sretni, tradicionalno ste okrenuti obitelji i domu.

Uran inkonjukcija Ascendnet tranzit je prilikom kojega život vam je kao bajka. Na sve gledate sa pozitivne i vedre strane, rado ste viđeni u društvu.

Uran opozicija Ascendent tranzit je u kojem vam je najvažnija je sloboda. Vi privlačite ljude koji prkose vlasti, i koji žele podijeliti entuzijazam i svoju neovisnost.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)