Aspekti točke Fortune sa Vertexom

Aspekti točke Fortune sa Vertexom

Točka Fortune tranzit sa Vertexom tranzit je prihvaćanja životnih okolnosti, novih ljubavnih početaka.

Točka Fortune konjukcija Vertex tranzit je u kojem dolazite do spoznaje vlastitih kvaliteta, što poslovnih što onih emotivnih. Tokom ovoga tranzita  vi ste sreću našli uz obitelj i voljenu osobu.

Točka Fortune sekstil Vertex tranzit je u kojem ste spremni za odluke ili o početku neke ozbiljne veze ili sklapanja braka. Za vrijeme ovog aspekta spremno pokazujete emocije i dokazujete svoju ljubav.

Točka Fortune kvadrat Vertex aspekt je u kojem poslovno ste na vrhuncu. Također vaš ljubavni život je ispunjene, sretni ste. Voljena osoba daje vam svu pažnju, a vama to vrlo godi i hrabri vas u vašem samopouzdanju.

Točka Fortune trigon Vertex aspekt je u kojem ste spremni prihvatiti nove poglede na život, prihvaćate kritike i pristajete na kompromise. Svjesni ste sada pogrešaka od ranije i spremni da ih ne ponavljate.

Točka Fortune inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem živite skladno i harmonično. Veliki trud je iza vas, posložili ste si život onako kako ste planirali. Ljubav vam je na prvom mjestu i znate uzvratiti.

Točka Fortune opozicija Vertex tranzit je u kojem spremno ulazite u nove veze, spremni ste i na promjene u poslu  jer više kod vas ne postoji strah. Gledate na budućnost vrlo optimistično.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)