Aspekti točke Fortune sa Vertexom

horoscope guru

Aspekti točke Fortune sa Vertexom

Točka Fortune tranzit sa Vertexom tranzit je prihvaćanja životnih okolnosti, novih ljubavnih početaka.

Točka Fortune konjukcija Vertex tranzit je u kojem dolazite do spoznaje vlastitih kvaliteta, što poslovnih što onih emotivnih. Tokom ovoga tranzita  vi ste sreću našli uz obitelj i voljenu osobu.

Točka Fortune sekstil Vertex tranzit je u kojem ste spremni za odluke ili o početku neke ozbiljne veze ili sklapanja braka. Za vrijeme ovog aspekta spremno pokazujete emocije i dokazujete svoju ljubav.

Točka Fortune kvadrat Vertex aspekt je u kojem poslovno ste na vrhuncu. Također vaš ljubavni život je ispunjene, sretni ste. Voljena osoba daje vam svu pažnju, a vama to vrlo godi i hrabri vas u vašem samopouzdanju.

Točka Fortune trigon Vertex aspekt je u kojem ste spremni prihvatiti nove poglede na život, prihvaćate kritike i pristajete na kompromise. Svjesni ste sada pogrešaka od ranije i spremni da ih ne ponavljate.

Točka Fortune inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem živite skladno i harmonično. Veliki trud je iza vas, posložili ste si život onako kako ste planirali. Ljubav vam je na prvom mjestu i znate uzvratiti.

Točka Fortune opozicija Vertex tranzit je u kojem spremno ulazite u nove veze, spremni ste i na promjene u poslu  jer više kod vas ne postoji strah. Gledate na budućnost vrlo optimistično.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)