Aspekti točke Fortune sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti točke Fortune sa Medium Coeli

Točka Fortune tranzit sa točkom Fortune tranzit je u kojem dolazi do izražaja vrijednosti, ugled, te utisak koji ostavljamo na druge ljude.

Točka Fortune konjukcija Medium Coeli aspekt je velikog ugleda u društvu koje vas cijeni i poštuje. Vi ste ugledna osoba, cijene vas, poslovno ste na svom vrhuncu. Za vrijeme ovoga aspekta vi ste u mogućnosti pokrenuti poslove koji će oblikovati vašu budućnost.

Točka Fortune sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem spremno prihvaćate poslovne promjene, spremni ste učiti, profesionalno se orijentirati i angažirati u svim mogućim ponudama.

Točka Fortune kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem poslovno ste cijenjeni od kolega i nadređenih, sa lakoćom možete uvjeriti svakoga u ono što mislite da je dobro. Poslovni i financijski uspjeh u ovom tranzitu vama je lako ostvariv.

Točka Fortune trigon Medium Coeli tranzit je u kojem imate napredak u poslu ,ali i u zaradi. Trudili ste se dugo da ostvarite poziciju koju sada imate. Čvrsti ste u svojim stavovima i ne dopuštate da vas itko pokoleba u onome što želite ostvariti.

Točka Fortune inkonjukcija Medium Coeli tranzit je gdje svjesno ulazite u rizike, spremni ste i na nezakonite poteze samo da ostvarite svoj cilj, zaradu. Za vrijeme ovoga tranzita vi imate veliku moć uvjeravanja.

Točla Fortune opozicija Medium Coeli tranzit je u kojem vaše želje i ciljevi su realni i ostvarujete ih bez većih zastoja. Ponekad preko drugih osoba i veza dolazite do onoga što želite. Svjesni ste svoje odlične komunikacije, te to dobro iskorištavate.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)