Aspekti Sunca sa Venerom

horoscope guru

Aspekti Sunca sa Venerom

Nikada nije udaljena više od 46° u odnosu na Sunce. Venera je planeta ljubavi; u davno doba su je nazivali manji dobročinitelj. Venerino djelovanje je nježno i harmonično. Venera je planeta ljubavi i senzualnosti.

Sunce u konjukciji sa Venerom ukazuje na šarm, srdačnost i dobru narav. Moguće je odlaganje ulazaka u brak i mali broj djece, ali ljubav prema djeci je naglašena. Osjećanje ljubavi je snažno, kao i erotičnost. Izrazito želite da vas drugi vole.

Sunce sekstil sa Venerom potpomaže težnju  za predstavljanjem sebe i svojih vlastitih kvaliteta. Ovdije imate više samopouzdanja, možete biti sigurni u svoje prezentiranje znanja. U ovom razdoblju ostavljate dobar dojam na svoju okolinu.

Sunce kvadrat sa Venerom za vas predstavlja period vrlo nepovoljan u raspolaganju novcem. U ovom tranzitu ste vrlo razmetljivi, privlači vas luksuz. Moguće je da ćete se često zaduživati, a u ljubavnom  planu također je loša situacija. turbulentno razdoblje i neslaganje. Važno je da izbjegavate gordost i rasprave.

Sunce trigon sa Venerom daje tranzit u kojem  lakše postižete ljubavne uspjehe, privlačite pažnju na sebe. Također daje vam dobar priliv novca.

Sunce inkonjukcija sa Venerom pokazuje vaše traganje, uzroke i posljedice. Ovaj aspekt utječe direktno na vašu svijest. Budi vašu intuiciju, prilagođavate se procesu učenja. U periodu ste kad donosite važne odluke koje će utjecati na vaš daljnji život.

Sunce opozicija sa Venerom tranzit je koji kod vas pokreće loše ljubavne odnose u ljubavi, vezi ili braku. U ovom razdoblju, Vaši planovi koji se odnose na raspolaganje novcem mogu se u bitnoj mjeri razlikovati od planova Vaše voljene osobe. Za vrijeme trajanja ovoga tranzita postoji velika opasnost da ćete povrijediti  emocije voljene osobe.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)