Aspekti Sunca sa Saturnom

horoscope guru

aspekti sunca sa saturnom

Aspekti Sunca i Saturna pokazuju stupanj svijesti o vlastitom identitetu, samopouzdanju i poznavanju samoga sebe. Ukazuje na spremnost za suočavanje sa vlastitim strahovima.

Sunce konjukcija sa Saturnom ukazuje na nemogućnost ispoljavanja mnogih vaših kvaliteta.  Postoji snažna želja za unapređivanjem poslovne i financijske situacije. Aspekti  ovog tranzita vas vode u ambicioznost, veću sigurnost. Aspekt je ovo koji vam nosi potvrdu za uloženi trud ranije.

Sunce sekstil sa Saturnom aspekt je kod vas koji ukazuje na veliku pažnju za postizanjem životnih ciljeva. U ovom aspektu imate mogućnost da iskoristite svoje ambicije i dobru intuiciju za napredak.

Sunčev kvadrat sa Saturnom aspekt je koji vam daje manjak samopouzdanja, te teže realiziranje planova. Utjecaj ovog tranzita ukazuje na osjećaj koji prevladava vama kao da ste na nekom ispitu.

Sunce trigon sa Saturnom kod vas potiče bolje komunikacije sa ljudima, jako dobar način ispoljavanja onoga što želite postići. Uz ovaj aspekt ostavljate dobar dojam na ljude. Puno jasnije ste u mogućnosti izraziti svoje osjećaje i stavove.

Sunce inkonjukcija sa Saturnom aspekt je kod vas vrlo povoljan da riješite obiteljske odnose i one bračne. U ovom tranzitu imate razumijevanje za obiteljske probleme, a i u poslovnom segmentu ste spremni na kompromise.

Sunce opozicija sa Saturnom aspekt je kod vas kad imate osjećaj da niste motivirani,nemate samopouzdanja, naročito u poslovnom planu ili kod donošenja nekih važnih odluka. Također ovaj  tranzit pokreće nerazumijevanje u partnerksim i obiteljskim odnosima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)