Aspekti Sunca sa Plutonom

aspekti sunca sa plutonom

Sunce i Pluton u aspektima pokazuju sposobnost samouvida i snagu potrebnu za mijenjanje samoga sebe i svijeta oko sebe.

Sunce konjukcija sa Plutonom tranzit je kod vas gdje znate ostvariti svoje ciljeve. U ovom tranzitu veliku ulogu igra vaš ego. Prolazite kroz faze i razdoblja obnove i često analizirate sami sebe.

Sunce sekstil sa Plutonom tranzit je u kome ste predani svom radu, znate postići zadane ciljeve. Vi nadograđujete svoju psihu kroz misterije i tako rješavate probleme.

Sunce kvadrat sa Plutonom za vas je aspekt u kojem ste skloni napetosti i negativnom ponašanju. Uvijek ste u strahu i kad je dobro, da će stvari krenuti loše. Vaše misli u ovom aspektu su vrlo negativne.

Sunce trigon sa Plutonom aspekt je u kome osjećate da ste predodređeni za velike stvari. Marljivi ste u svom radu, postižete velike rezultate. Vaša intuicija je odlična i uvijek vas vodi do cilja.

Sunce inkonjukcija sa Plutonom aspekt je u kojem težite boljitku, borite se, vaša intuicija i samopouzdanje su na vrhuncu. Često ste pod oko javnosti zbog vašega uspjeha. Zadovoljni ste partnerskim odnosima.

Sunce opozicija sa Plutonom tranzit je u kojem svoje misli teško držite pod kontrolom, negativne su i stvaraju kod vas nemir. Nemate samopouzdanja, često donosite loše odluke jer mislite da niste spremni na izazove koji su pred vama.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)