Aspekti sunca sa Neptunom

aspekti sunca sa neptunom

Aspekti Sunca i Neptuna ukazuju na idealizam i težnje osobe. Također, ukazuju i na skrivene tajne i zablude, te sposobnost realnog sagledavanja stvarnosti.

Sunce konjukcija sa Neptunom aspekt je koji kod vas traži neku dodatnu dimenziju svoga života. Tražite se duhovno, umjetnički, tražite neko drugo značenje vašega života. Svjesno oslobađate svoju volju, definirate se kroz vlastiti ego.

Sunce sekstil sa Neptunom tranzit je u kojem vi tražite nove načine za obavljanjem stvari, znate se izraziti na jedinstven inspirativni način. Ne volite pravila i tradicije, ali ih ne kršite.

Sunce kvadrat sa Neptunom tranzit je kod vas u kojem tražite nešto drugačije, da se razlikujete od drugih. Veliki ste sanjar i idealista. Spremni ste prihvatiti sve izazove bez obzira na posljedice.

Sunce trigon sa Neptunom za vas je aspekt u kojem znate što želite u svakom trenutku. Okolina vas prihvaća, znate se izraziti u onome što želite. Za vas je život u ovom aspektu, izazov.

Sunce inkonjukcija sa Neptunom za vas je aspekt u kojem imate izraženu maštu. Privlače vas tajne i misteriji. Uvijek ste korak ispred drugih zahvaljujući svojoj mašti i intuiciji.

Sunce opozicija sa Neptunom tranzit je u kojem ste skloni duhovnim tajnama, daljinama mističnog. Često ste u tajnim vezama sa oženjenim osobama. Privlači vas sve što je zabranjeno. Često dolazite u iskušenja sa nekim segmentom ovisnosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)