Aspekti Sunca sa Mjesecom

horoscope guru

Aspekti sunca sa mjesecom

Sunce oslikava vaš karakter, vaš duh, vašu volju, vaš ego.  Ukazuje na mogućnost lakšeg oslobađanja pozitivne energije, ispoljavanja entuzijazma a često i na ozbiljna nastojanja i čvrstinu volje za ostvarenjem zacrtanih ciljeva.

Sunce u konjukciji sa Mjesecom čini vas tvrdoglavom osobom. Okrenuti ste sebi, sami sebi ste najvažniji. Imate veliku motivaciju da ostvarite svoje želje. Bez obzira što drugi ne odobravaju vaše stavove, vi ćete ih i dalje čvrsto zagovarati.

Sunce i sektil sa Mjesecom pokazuje vašu seksualnost, način na koji se ophodite sa suprotnim spolom. Vaša seksualnost je vrlo jaka i magnetska. Donosite vrlo nagle odluke u ljubavi, sklonost je naglašena čestim avanturama. Posjedujete snažnu želju za grubim sexom, volite nove stvari, umara vas partner koji voli rutinu. Često napuštate partnera zbog lošeg sexa.  Imate dobre odnose s vašim nadređenima i suradnicima, a vi poštujete njihovo povjerenje u vas. Budući da ste dobar slušatelj, kao i dobar govornik, dobro učite i možete koristiti ono što naučite.

Sunčev kvadrat u Mjesecu pokazuje da imate veliku potrebu da se dokazujete i postižete uspjehe. Imate veliku borbu cijelog života sa prihvaćanjem. Razlog tome je nedovoljno pažnje roditelja u vašem djetinjstvu. Teško se prilagođavate partnerskim odnosima, često vas riječi partnera ubodu za srce. Bitno je da se suočavate sa problemima, a ne da bježite od njih.

Sunce u trigonu sa Mjesecom potiče vaše samopouzdanje i pozitivne energije, čini vas veselom osobom. Zadovoljstvom samim sobom, pomaže vam da lakše postižete ciljeve i da imate mnogo mogućnosti za uspjeh.

Udaljenost od 150 stupnjeva zove se i inkonjunkcija ili egzotičnije kvinkanks (quinqunx). Daje blago negativan aspekt, a njegova ključna riječ je napor prilagodbe. Sunčeva inkonjunkcija Mjeseca čini vas nespremnom osobom, teško se odlučujete na promjene ili nove početke. Nesigurnost je dio vaše prošlosti i koči vas i dalje. Važno je da napravite kompromise u životu da možete krenuti dalje.

Sunce u opoziciji Mjeseca pokazuje izvjesne i pretjerane reakcije u životu u slučaju javljanja novih okolnosti, promjena ili prepreka u životu. Moguće je da snažno želite neke potisnute želje koje se sukobljavaju sa realnošću. Fokusirani ste na stjecajnje materijalnoga. Imate mnogu uspona i padova što poslovnih tako i emotivnih kroz svoj život. Pokušavate još u ranoj dobi ostvariti partnerske odnose jer vjerujete da ćete kroz partnera postići sreću.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)