Aspekti Sunca sa Marsom

horoscope guru

aspekti sunca sa marsom

Aspekti Sunca i Marsa ukazuju na potrebu za aktivnim djelovanjem, a ukazuju nam i na opću vitalnost i snagu osobe, te otkrivaju njezine želje za iskazivanjem, natjecanjem i uspjehom.

Sunce  konjukcija sa Marsom predstavlja dominaciju nad drugima,. Posjedujete snažnu moć, nikad ne priznajete kompromis. Imate puno snage, hrabrosti, želju da se dokažete i da budete priznati.  Kod vas je naglašena velika energija i entuzijazam. Hrabri ste a ljudi vam vjeruju.

Sunce sekstil sa Marsom daje vam entuzijazam i veliku snagu. Nikad niste zadovoljni onim što ste postigli, vi želite uvijek, još.  Posjedujete veliku zalihu energije.

Sunce kvadrat sa Marsom pokazuje da volite u životu nadmetanja i da u svemu morate biti prvi. Borbeni ste, to se najviše istiće u vašoj mladosti, dok sa godinama postižete ipak smireniji tempo.

Sunce trigon sa Marsom ukazuje vašu snagu duha i volje. Neprekidno ste u pokretu, puni energije i želje da postignete što više rezultata, da ste poznati, da vas cijeni okolina.

Sunce inkonjukcija sa  Marsom pokazuje da imate izuzetan unutarnji osjećaj za tajming koji je presudan u postizanju nekih ciljeva. Imate veliku energiju i instinktivno znate kada treba reagirati. Mogli biste biti nadareni bubnjar. Jako ste ambiciozni i motivirani, ali ne dolazite uvijek do zadovoljavajućih rezultata. Morate ustrajati na fleksibilnosti i morate se prilagođavati.

Sunce u opoziciji sa Marsom stalno se protivite status quo-u i autoritetima. Opirete se svemu što pokušava upravljati vašim životom. Impulsivni, naglih reakcija i to se upliće u vaše ambicije. Vaš autoritet bi mogao biti upitan ako postoji netko tko je nagao i agresivan.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)