Aspekti Sunca sa Jupiterom

horoscope guru

aspekti sunca sa jupiterom

Aspekti Sunca i Jupitera govore o velikoj priči, o velikim prilikama koje se čovjeku nude, o potrebi da se bude bolji i od sebe samoga.

Sunce konjukcija sa Jupiterom čini vas hrabrom osobom, niste ravnodušni.  Okolina i ljudi imaju u vas povjerenje, niste energični, ali znate doći do odgovora i riješenja.

Sunce sekstil sa Jupiterom pokazuje u ovom aspektu da ste vrlo energičn ii poduzetni. Imate dosta energije i sa velikim entuzijazmom pristupate svemu.

Sunce kvadrat sa Jupiterom čini vas sretnom osobom sa puno prijatelja za koje imate razumijevanje. Često znate pretjerivati u svemu. U ovom aspektu pretjerujete u hrani i piću, te često kršite obećanja.

Sunce trigon sa Jupiterom pokazuje vašu srdačnost, veselje i energičnost. Pomažete drugima i uživate u tome ne očekujući da vam se usluga vrati. Cijenjeni ste od kolega i okoline.

Sunce inkonjukcija sa Jupiterom pokazuje u ovom aspektu da ste rastrošni, često bez novca, ne znate štedjeti. Često zbog ovoga aspekta posuđujete novac koji teško vraćate. Zbog rastrošnosti ugroženi su i odnosi sa partnerom i obitelji.

Sunce opozicija sa Jupiterom aspekt je koji kod vas pokazuje da ste dobrog porijekla, dolazite iz bogate i cijenjene obitelji. tijekom života doživljavate promaknuća i protekcije zbog svog statusa. Dosta putujete i imate široku i dobro naobrazbu tijekom života.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)