Aspekti Sunca sa Hironom

horoscope guru

aspekti sunca sa hironom

Sunce u Hironu daje lekcije prošlosti, nadu za iscjeljenjem, nove mogućnosti koje možemo prihvatiti. On je mudrac i iscjeljitelj.

Sunce konjukcija sa Hiron uloga i funkcije Chirona čine integralnu ulogu vašeg indentiteta. Često se osjećate kao stranac u stranoj zemlji. Vaše percepcije realnosti i vaša uloga u njima su nekonvencionalne, pa se osjećate kao autsajder. Imate nevjerojatnu sposobnost da razumijete suptilne energije i spiritualne realnosti. Pošto je Chiron ranjeni izliječitelj, morate sam sebe liječiti.

Sunce sekstil sa Hiron pokazuje da vaš indentitet i osjećaj cilja biti će oblikovan iskustvima više realnosti. To će vas voditi i stvoriti prilike spiritualnog rasta. Vi ste liječnik i učitelj i osjećate se ugodno u tim ulogama.

Sunce kvadrat sa Hiron  tranzit je koji pokazuje da  vi ste orijentirani uspjehu i netolerantni prema filozofiji i nekonvencionalnim konceptima. Osjećate kao da su oni prijetnja vašem indentitetu i načinu života. Držite se tradicije i ne dopuštate da vam priđe išta što je van toga. Mogli biste imati neke teške odluke vezano za liječenje i terapiju.

Sunce trigon sa Hiron pokazuje da vaš indentitet i osjećaj cilja biti će oblikovan iskustvima više realnosti. To će vas voditi i stvoriti prilike spiritualnog rasta. Vi ste liječnik i učitelj i osjećate se ugodno u tim ulogama.

Sunce inkonjukcija sa Hiron tranzit u kojem  ponekad ste mistificirani iskustvima koje se čine suprotnim onima što su vaše koncepcije realnosti. Preispitujete vaše stavove i osjećaj indentiteta i svrhe. Pitanja zdravlja mogle bi vas natjerati da promijenite vaše ciljeve i stavove i probate nekonvencionalne i holističke metode liječenja.

Sunce opozicija sa Hiron tranzit je u kojem osjećate čudnu nefunkcionalnost u sebi, potrebu za uspjehom koja nije kompatibilna sa osobnim potrebama. Osjećate ograničenja vaše druge linije svijesti. Znate stvari koje ne znate objasniti. Otprilike kad napunite 50 godina, otvoriti će vam se put gdje ćete morati odlučiti šta ćete slijediti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)