Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa Vertexom

horoscope guru

Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa Vertexom

Sjeverni mjesečev čvor tranzit sa Vertexom tranzit je u kojem je naglašena potreba za osobnošću, sklonost mračnim stranama, te pokušaj prihvaćanja vrijednosti drugih.

Sjeverni mjesečev čvor konjukcija Vertex aspekt je u kojem trebate proći kroz iskustva koja izazivaju osobnost. Tu su naglašene prošle inkarnacije u kojima ste podredili svoj identitet drugima. U njoj su brak i partnerstva toliko ukorijenjeni da svoju potragu za osobnošću stalno promatrati kroz oči drugih.

Sjeverni mjesečev čvor sekstil Vertex aspekt je u kojem učite mnoge lekcije partnerskih odnosa i odnosa sa drugima. Imate bolje mišljenje o sebi nego o drugima. Tokom ovoga aspekta bitno je da naučite i druge poštovati.

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat Vertex aspekt je u kojem ne volite ovisiti o drugima, usamljenik ste i ponosni na svoju individualnost. tokom ovoga aspekta tražite ljubavni sklad, međutim imate kriterije kojima teško je udovoljiti, pa često ostajete sami.

Sjeverni mjesečev čvor trigon Vertex aspekt je kroz žrtvovanje drugih i preko drugih dolazite do ispunjenja  svojih želja. Trebare razvijati vlastite vlastite osjećaje vrijednosti, a ne preuzimati tuđe.

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija Vertex tranzit je u kojoj iz prošli inkanacija donjeli ste tajne koje čuvate. Često živite na drugoj mračnoj strani života, sklono ste porocima i nemate razumijevanja za ljude oko sebe.

Sjeverni mjesečev čvor opozicija Vertex tranzit je u kojem navukli ste misliti o svojoj seksualnosti kao snazi i njome manipulirate. Morate naučiti ono što  je uistinu vrijedno i da ono što je nepošteno dobijeno ne traje dugo.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)