Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa Medium Coeli

Sjeverni mjesečev čvor tranzit sa Medium Coeli tranzit je koji donosi prosperitet, uspjeh, i odluke koje kreiraju budućnost.

Sjeverni mjesečev čvor konjukcija Medium Coeli ovaj tranzit može pružiti sjajnu šansu za otvorenim isticanjem vaših retoričkih sposobnosti i vještina i za jasnim izražavanjem vaših filozofskih stavova i političkih i ostalih uvjerenja.

Sjeverni mjesečev čvor sekstil Medium Coeli za vrijeme trajanja ovog tranzita možete se u mnogim situacijama osjećati prilično dekoncentrisano i postoji izraženija opasnost da vaš pristup stvarima tada bude površniji i da ne bude u dovoljnoj mjeri objektivan

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat Medium Coeli tranzit za vas u kojem tijekom trajanja ovog tranzita mogli biste u znatno većoj mjeri privlačiti sreću u ljubavi.

Sjeverni mjesečev čvor trigon Medium Coeli aspekt je kada ovo može biti jako turbulentan i nestabilan period na financijskom i ljubavnom planu kada bi mnoge Vaše želje i mnoga Vaša očekivanja na ovim životnim poljima mogla biti teže ostvariva.

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija Medium Coeli kod vas ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti za ostvarenje većeg zadovoljstva situacijom na ljubavnom i financijskom planu kao i na polju obrazovanja.

Sjeverni mjesečev čvor opzicija Medium Coeli tranzit je u kojem za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste osjećati snažniju potrebu za ostvarenjem veće neovisnosti tako da bi Vaše ponašanje na polju ljubavi lako moglo biti pogrešno protumačeno.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)