Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa Ascendentom

horoscope guru

Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa Ascendentom

Sjeverni mjesečev čvor tranzit sa Ascendentom tranzit je energija okruženja koja oblikuje ono naše izvanjsko, a u službi i na korist onog našeg duboko istinskog u nama.

Sjeverni mjesečev čvor konjukcija Ascendent aspekt je u kojem snažno želite učvrstiti svoju ljubavnu vezu ili odnos, svjesni da ste spremni i na promjene koje do sada niste prihvaćali.

Sjeverni mjesečev čvor sekstil Ascendent tranzit je Promjene u kojoj razmišljate drugačije, ponašate se drugačije, što okolina primjećuje i počinje cijeniti. Više nemate sumnje, već počinjete vjerovati u samoga sebe.

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat Ascendent aspekt je u kojem poslovne odluke su vrlo bitne za vas. tokom ovoga tranzita spremno prihvaćate sugestije ne bi li zadovoljili svoje potrebe za zaradom.

Sjeverni mjesečev čvor trigon Ascendent aspekt je u kojem okolina je svjesna vaše promjene, vaše ponašanje je prihvatljivije, imate razumijevanje i za tuđe probleme.

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija Ascendent aspekt je u kojem doživljavate veliku transformaciju samoga sebe. Ona je vrlo pozitivna jer počinjete shvaćati da postoje važnije stvari od traganja dobre zarade. Više vjerujete u ljubav.

Sjeverni mjesečev čvor opozicija Ascendent tranzit je u kojem sve svoje probleme koji su postojali sada znate podijeliti i sa voljenom osobom. Više niste tajanstveni već otvoreno pokazujete želju da prepoznajete prave vrijednosti života.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)