Aspekti Saturna sa Uranom

horoscope guru

Aspekti Saturna sa Uranom

Saturn u tranzitu sa Uranom tranzit je koji nosi nemogućnost ostvarenja planova, graničenja i bezvoljnost.

Saturn konjukcija Uran tranzit je koji vam nosi situacije koje zahtijevaju više angažiranja, naročito ako imate jasnu sliku onoga što želite. Za vas je ovo tranzit koji vam daje odlučnija nastojanja da realizirate ono što želite.

Saturn sekstil Uran ovaj tranzit umnogome može kod vas doprinijeti ostvarenju poduzetih akcija jer može u određenim situacijama buditi veću odlučnost što može i ubrzati ostvarenje određenih ciljeva ili napretka.

Saturn kvadrat Uran tranzit je u koji vam umanjuje spremnost na kompromise, jer nemate dovoljno strpljenja. tokom ovoga tranzita bitno je da mirujete, da ne izazovete veću štetu.

Saturn trigon Uran tranzit je koji vam nosi ostvarenje vaših želja i zadanih ciljeva. Imate tokom ovoga tranzita mnogo energije i puni ste entuzijazma. Vaš entuzijazam je prihvatljiv i vašoj okolini.

Saturn inkonjukcija Uran tranzit koji vam donosi promjene raspoloženja zbog kojih nećete biti spremni izvršavati zadatke ma koliko se trudili. Bezvoljnost i nostalgija tokom ovoga tranzita pokreće i probleme u obitelji.

Saturn opozicija Uran tranzit je u  kojem imate jaku želju da ispoljavate vlastitu individualnost, samostalnost i svoje osobne želje. tokom ovoga tranzita zbog globalnog utjecaja, često ste nezadovoljni onim što postižete.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)