Aspekti Saturna sa točkom Fortune

Aspekti Saturna sa točkom Fortune

Saturn u tranzitu sa točkom Fortune tranzit je koji nosi sklad u partnerskim odnosima, posvećenost obitelji, ali i važnost zarade i novca. U ovom tranzitu potaknuta je zaljubljivost i šarm.

Saturn konjukcija sa točkom Fortune tranzit je za vas u kojem pazite na partnerske odnose, volite da ugađate partneru. Važan vam je obiteljski život i vjernost. Volite imati mnogo prijatelja i volite uvijek biti u društvu. Poklanjate svoje slobodno vrijeme vašim prijateljima.

Saturn sekstil sa točkom Fortune tranzit koji za vas predstavlja važnost novca. Novac vam je važan i činite sve da ga uvijek imate. Niste škrta osoba, često pomažete onima koji pomoć od vas zatraže. Ne hvalite se svojim bogatstvom, bez obzira na to, živite skromno.

Saturn kvadrat sa točkom Fortune za vas u ovom tranziti znači da ste odani prijatelj, odani kolega ili poslovni partner. Na vas se svi mogu osloniti. Okolina vas poštuje i rado je u vašem društvu. Sreća je za vas u malim stvarima, krugu ljudi koji vas cijene.

Saturn trigon sa točkom Fortune tranzit je u kojem imate velika očekivanja u ljubavi i poslu. Kad su partnerski odnosi u pitanju vi ste nezasitna osoba koja očekuje mnogo pažnje. U poslu dajete sve od sebe, ali vam uvijek godi kada ste pohvaljeni ili nagrađeni.

Saturn inkonjukcija sa točkom Fortune kod vas je tranzit u kojem ste zaljubljive prirode. Volite flert, volite da se dopadate suprotnom spolu. To vam i uspijeva. Šarmantni ste i znate jak dobro komunicirati. Omiljeni ste u društvu. Za vas je sreća samo ljubav.

Saturn opozicija sa točkom Fortune tranzit je u kojem očekujete više pažnje u ljubavnim odnosima. Važna vam je vjernost, tada ste sretni. Često preispitujete vjernost partnera. Volite lagodan život koji si i možete priuštiti, pošto ste vrijedna osoba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)