Aspekti Saturna sa Neptunom

horoscope guru

Aspekti Saturna sa Neptunom

Saturn u tranzitu sa Neptunom tranzit je koji dovodi do intenzivnog razmišljanja i osoba može početi razmišljati o stvarima na jedan dublji način i tada se kod takvih osoba može roditi ljubav prema mudrosti i zainteresiranost za bavljenje filozofijom .

Saturn konjukcija Neptun tranzit je za vas koji ukazuje na veliku izražajnost i kreativnost. Tokom ovoga tranzita vrlo uspješno možete kontrolirati razne životne situacije. Isto tako tokom ovoga tranzita javlja se jača volja za kvalitietnijim ljubavnim životom.

Saturn sekstil Neptun  tranzit koji kod vas  ukazuje na nešto izraženije mogućnosti za javljanje težnji za boljim usklađivanjem ideala (osobito u ljubavi) sa realnošću.

Saturn kvadrat Neptun tranzit je koji vam nosi da neke svoje ideje i kreativnosti dobro razmotrite, međutim realizacija istih može biti usporena zbog nedovoljne organizacije i nespremnosti.

Saturn trigon Neptun ovaj tranzit kod vas  ukazuje na naglašene mogućnosti da se uz dovoljno angažiranja i upornosti mnoge zamisli na poslovno-financijskom planu bolje usmjere ka praktičnim ciljevima.

Saturn inkonjukcija Neptun tranzit je koji vam nosi promjene u načinu života. Okolnosti koje vam ranije nisu išle na ruk usada su spremne da se pokrenu. Tokom ovoga tranzita više ćete se posvetiti obiteljskom životu.

Saturn opozicija Neptun tokom trajanja ovog tranzita možete imati pojačanu potrebu ka postavljanju visokih ciljeva ali ovaj tranzit dodatno nudi i moguće jasnije preispitivanje mogućnosti u cilju boljeg usklađivanja s realnošću.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)