Aspekti Saturna sa Medium Coeli

horoscope guru

Aspekti Saturna sa Medium Coeli

Saturn u tranzitu sa Medium Coeli tranzit je poslovnih odluka i borbe da se postignu zadani ciljevi. Tokom ovoga tranzita potrebno je imati strpljenje, da se ciljevi ostvare.

Saturn konjukcija Medium Coeli tranzit je za vas uspjeha na poslovnom planu, ali potrebno je vrijeme i strpljenje. Vi i jeste strpljivi i ne žurite sa odlukama.

Saturn sekstil Medium Coeli tranzit je u kojem morate se naučiti strpljivosti dok se ne ostvarite profesionalno, jer sa godinama raste vam ugled i uspjeh, i upravo svojim radom obezbjeđujete sebi materijalnu sigurnost.

Saturn kvadrat Medium Coeli tranzit je u kojem imate poteškoće započeti posao. Prolazite kroz razne poteškoće, ali vaša upornost ipak vas vodi do cilja.

Saturn trigon Medium Coeli tranzit je koji od vas traži strpljivost za upijeh. Vaš trud i nade će imati plodove, ali prvenstveno je važno tokom ovoga tranzita da shvatite da strpljenje je vrlina, a ne mana.

Saturn inkonjukcija Medium Coeli za vas je tranzit u kojem pokušavate da postignete poslovne uspjehe, ali su prepreke velike i koče vas u ciljevima. Potrebno je puno truda i strpljivosti da ih ostvarite.

Saturn opozicija Medium Coeli tranzit je kod vas velikih borbi da postignete zadane ciljeve. vi ste jaki i shvaćate da bez truda i borbe nema uspjeha. Trudite se i postižete korak po korak ono što ste naumili.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)