Aspekti Plutona sa Vertexom

horoscope guru

Aspekti Plutona sa Vertexom

Pluton u tranzitu sa Vertexom tranzit je poslovnih uspjeha i novih poslovnih izazova. Tokom tranzita fokus je naglašen na zaradu i poslovni uspjeh.

Pluton konjukcija Vertex tranzit je u kojem suočeni ste sa problemima oko posla i novca, međutim vaš stav i poduzetnost su takvi da racionalno odlučujete i uspješno ove probleme savladavate.

Pluton sekstil Vertex tranzit je velikih očekivanja za vas. Tokom ovoga tranzita mogli bi se odlučiti na kupovnu neke nekretnine ili odlučiti o preseljenju. Velike su šanse u ovom tranziti oko dobitka na igrama na sreću ili nasljedstva.

Pluton kvadrat Vertex tranzit je u kojem ste u vrhuncu vaše poslovne i financijske moći. Spremni ste na sve ponude, svjesni da možda ulazite u rizik, ali imate cilj koji uspješno dostižete.

Pluton trigon Vertex kod vas je tranzit u kojem ste spremni na mijenjanje poslove situacije. Pred vama su izazovi u kojima ćete uspjeti naći pravi put za ostvarenje financijske stabilnosti.

Pluton inkonjukcija Vertex tranzit je u kojem suočeni ste sa besparicom, ali također imate snage za borbu, ne dopuštate si nikakve rizike. Odlučni ste u namjeri da to popravite.

Pluton opozicija Vertex tranzit je u kojem ubirete plodove minulog rada i zalaganja. Poslovno ste zadovoljni, okolina i kolege prihvaćaju vaše ideje i podupiru vaše projekte.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)