Aspekti Plutona sa Sjevernim mjesečevim čvorom

horoscope guru

Aspekti Plutona sa Sjevernim mjesečevim čvorom

Pluton u tranzitu sa Sjeverni mjesečev čvor tranzit je velikih odluka u ljubavnom životu, za neke i novih početaka.

Pluton konjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem prilagođavate sebe u odnosu sa partnerom . Spremni ste na kompromise samo da vezu ili brak sačuvate. Tek sada shvaćate da postoji i mišljenje druge strane.

Pluton sekstil Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem spremnost na odgovorne poteze vodi vas u nova životna iskustva. To se naročito odnosi na ljubavni život gdje ste spremni na odluke braka ili potomstva.

Pluton kvadrat Sjeverni mjesečev čvor za vas je tranzit gdje ste svjesni da je vrijeme za promjene. Situacije vašega ljubavnog života, kulminiraju. Odlučujete da li ćete ići uz istu osobu dalje ili ste spremni na nove početke.

Pluton trigon Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem ste na raskršću odluka. Ljubavni život vam je naporan, bez strasti i spremni ste da okrenete leđa i krenete dalje.

Pluton inkonjukcija Sjeverni mjesečev čvor tranzit je u kojem spremno branite svoje principe i ne popuštate. Voljena osoba ne popušta i to dovodi do razmirica, ponekad i do prekida. Čvrsto zadržavate svoj stav i nemate volje za kompromisima.

Pluton opozicija Sjeverni mjesečev čvor za vas je tranzit nade i novog početka. Tokom ovoga tranzita stare odnose završavate, osjećate manji teret, spremni ste ući u novi ljubavni izazov jer svjesni ste da je to ono što vam treba.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)